Polija ir paradīze ķīmiķiem un tiem līdzīgiem.
Daži no pasaules labākajiem un iemīļotākajiem ķīmiķiem Polijā gatavo labākos materiālus. Daudzu iemeslu dēļ, piemēram, kā norādīts vienā darba darbā, un ne tikai.
Tikai gribēju teikt, ka, ja vien es kaut ko neizlaižu, Pushing Taboo ir nepiedodami dārgs. 50 g mdma par 1000 ASV dolāriem? Ja vien tas nebija citā valūtā, bet viņi izmantoja dolāra zīmi.
Ziniet, es nepareizi izlasīju un domāju, ka tas ir vēl 0. 1000 par 50 g ir 20 par gramu, kas ir labi jebkurā vietā ASV. Tātad, jā, mana kļūda, es varu izdzēst šo komentāru vai atstāt to, lai parādītu, ka kļūdīties ir ok.
pēc tam, kad es šeit redzu 3-cmc laboratorijas arestu, es vienkārši domāju, ka tas ir bijis likumīgs visu laiku, bet es esmu pilnīgi nepareizi. es esmu Āzijā, un lielākā daļa rc šeit joprojām ir likumīgi.
Nav gluži pārsteidzoši, lai gan interesanti. Polija patiešām ir valsts, kurā ķīmiskās vielas plūst kā upe. Cilvēki šīs ķīmiskās vielas eksportē arī uz citām Eiropas valstīm. Cik esmu dzirdējis, tieši no turienes nāk lielākā daļa Eiropas pseidotehnoloģiju...