Vai mēs varētu, lūdzu, saņemt lielo, jauko metamfetamīna kristālu noslēpumu. Izmēģināju gandrīz visus pārkristalizēšanas veidus forumā, bet neviens no tiem nedod lielus kristālus.
norma rezultāts!
Iztvaicējiet to kristalizācijai. mazgājiet, izmantojot Et2O vai etilacetātu, vai petrolēteri (var būt ar nelielu acetona devu) uz vakuuma filtra.
pārkristalizēt (pēc izvēles) no spirta vai citiem tīriem šķīdinātājiem.
Ievads Es BB auditorijai prezentēju metamfetamīna sintēzes metodi no 1-fenil-2-propanona (P2P) reduktīvās aminācijas, izmantojot NaBH4. Šī metode ļauj iegūt lielas produkta partijas. Šīs metodes visgrūtāk risināmā problēma ir karstums, kas rodas eksotermiskās reakcijas laikā, kad imīns...
Nav svarīgi, cik daudz tas ir. Svarīgi ir tas, lai reakcijas vielas saturs tajā būtu tāds pats. Piemēram, jums ir nepieciešams 100 ml 40 % metametanola šķīduma, bet jums ir tikai 10 % metilametanola šķīdums. Lai pabeigtu reakciju, varat pievienot 400 ml 10% metilametanola šķīduma.
Jo tas ir nepieciešams, lai atkārtoti izšķīdinātu metilamīnu IPA. Tas ir labāks variants, salīdzinot ar manu rakstīto, jo ļauj atbrīvoties no ūdens un palielināt iznākumu.
Pieņemot, ka netīšām pievienojat pārāk daudz NaBH4 uzreiz un temperatūra paaugstinās līdz 30C, vai ir kāds veids, kā to saglabāt, vai arī jebkurā gadījumā ir jāsāk no jauna?
Jā, es zinu, ka esmu pilnīgs idiots... Pievienoju vēl 300ml IPA, lai atkal visu atšķaidītu, un tagad izskatās, ka atkal vismaz kaut kas notiek.
Jums ir jāizvairās no šādām temperatūras svārstībām, jo tās ievērojami samazina iznākumu. Jūs varat turpināt šo partiju. Ir vērts iegūt kaut ko, nevis neko.