Zestawy do syntezy 5cl chiny

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
177
5c材料

①. G艂贸wny sk艂adnik, 1 kg
②. dmf, 2,5-3 litry (68-12-2)
③. Węglan potasu, 700g (584-08-7)
④. 5-bromo-1-penten, 514 g (1119-51-3)

Krok:
Dodać ①②③ do kolby reakcyjnej, zamieszać, podgrzać do 60-70 stopni,
Powoli dodawać ④, reagować przez 2-3 godziny, schłodzić do temperatury pokojowej.

Jak uzyskać gotowy produkt:
1. Dodać roztwór reakcyjny do lodowatej wody podczas mieszania i dodawać go powoli. Otrzymany proszek jest gotowym produktem.

2. Roztwór reakcyjny ekstrahowano dwukrotnie dichlorometanem i wodą, zatężono do sucha, dodano 1,5 kg etanolu, umieszczono w lodówce na 1-2 dni i otrzymano krystaliczny proszek, który jest gotowym produktem.

Pierwszy rodzaj gotowego produktu nie jest tak dobry jak drugi.

sprzęt:
①. 50-litrowy reaktor,
②. 20-litrowa wyparka obrotowa,
③. zamrażarka,
④. Filtr ssący (wirówka),
⑤. Beczki do ekstrakcji i krystalizacji o pojemności 60 litrów, 4 sztuki,

dirtred

Don't buy from me
Reaction score
5
Czy wyparki obrotowe lub destylatory są trudne w użyciu?

caos420

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1
Jaki jest numer CAS głównego składnika?

Redroom

See my products
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Deals
4
2709672-58-0

Bazooka90

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Masz szczęście z tym tłumaczeniem? Czy znalazłeś dostawcę?

Taimo

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇩🇪
Reaction score
11
Załadowałem oryginalny dokument od chińskiego dostawcy

Attachments

• NvBYngr6Fw.jpeg
    NvBYngr6Fw.jpeg
    331.7 KB · Views: 647

orgasmatron

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Dokładnie zgadzam się z tym, co mówisz. Wierzę, że mam prekursor, o którym mówisz i wydaje mi się, że jest taki sam jak 5cl. Masz rację, że reakcja z 5-bromo-1-pentenem daje 5cl, niemożliwy do krystalizacji, i zgłosiłem, że reagowałem z tym samym prekursorem z 1-bromo-5-fluoropentanem i otrzymałem silniejszy produkt, i przypuszczam, że jest to 1971007-89-2, izomer S (lub prawdopodobnie mieszanina racemiczna, cas 1715016-75-3?). Po kilku testach byłem w stanie zauważyć zwiększoną wydajność zarówno w przypadku suszonego, jak i świeżo destylowanego DMF, świeżo wysuszonego węglanu i prowadzonego pod strumieniem argonu. Nie jestem w stanie określić o ile dokładnie, ale tradycyjna maszyna do analizy noidów wydrukuje wyniki z niepodważalnymi danymi, takimi jak "DUUUUUUUUUDE I CANT MOVE", po których nastąpi typowy strumień zrzutu pamięci wskazujący na co najmniej 21,75% wzrost wydajności*.
Kolejna uwaga i pytanie, wygląda na to, że MDMB-5br-inaca krąży jako prekursor, być może w celu obejścia przepisów. Wygląd wydaje się być inny, mocno żółty. Czy ktoś o tym słyszał lub wie? Jakieś sugestie dotyczące praktycznego testu lub metody określania obecności Br? Przez praktyczne rozumiem nieposiadanie FTIR, HPLC-MS, NMR lub podobnych w garażu obok tokarki, gdzie powinien znajdować się samochód.

* ten dokument służy wyłącznie celom rozrywkowym, żadnych informacji nie należy traktować poważnie, chyba że jesteś idiotą**.
** jeśli jesteś idiotą, nie traktuj tego dokumentu poważnie

BackstagePanther

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Witaj przyjacielu i dziękuję za odpowiedź i poświęcony czas. Mam ten prekursor. 5BR-INACA (ADB-INACA) i czekam na alkilohalogen, aby rozpocząć eksperymenty. (Tak trudno go znaleźć). Z pewnością będę na bieżąco informował w tym wątku o wszelkich eksperymentach i wynikach z tym prekursorem. Załączam jego nomenklaturę. Ale... Trochę sceptycznie podchodzę do tego atomu bromu w pozycji 5 pierścienia. Podgrzewanie mieszaniny w temperaturze 70° - 75° C zdecydowanie NIE spowoduje rozerwania tego wiązania węgiel - brom. Tak więc mam pewien pomysł, podczas gdy 5-bromo-1-fluoropenten, pentan lub bromobutan zmieni wodór połączony z azotem na pierścieniu, nadal produkt końcowy zachowa ten atom bromu. Niezależnie od nazwy, która może być czymś w rodzaju 5BR-ADB-5FLUORO... (coś), ten atom bromu może zmniejszyć siłę działania. Zobaczymy, jak sądzę. Mam również prekursor 5br inaca (lub adb-incaca) z 2 różnych partii i mam dostęp do NMR. Tak więc wszystkie prekursory i powstałe kryształy lub substancje stałe (jeśli oczywiście mi się uda) zostaną szczegółowo wyjaśnione tutaj lub w filmie.

Attachments

• 5WIFec1EC6.png
    5WIFec1EC6.png
    13.3 KB · Views: 414

MrSung

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Właśnie natknąłem się na dostawcę, który chciał mi sprzedać główny prekursor 5cl i pozostałe chemikalia, ale jestem nieco sceptyczny. Ryzyko oszustwa jest zbyt duże...!

sirmtr

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Tak, przepis jest prawdziwy, ale jaki produkt końcowy powstaje w wyniku reakcji? Czy ktoś wie, czy był on analizowany w laboratorium?

sirmtr

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Jaka substancja powstaje w wyniku powyższej reakcji?

sirmtr

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Czy ktoś wie, jaka substancja powstaje z powyższej receptury i jej syntezy? analizowane w laboratorium?

Czy ktoś zna wzór chemiczny produktu końcowego lub jego nazwę?

sgbaker

Don't buy from me
Reaction score
0
Próbowałem ostatnio tej syntezy, chociaż produkt był aktywny, zauważyłem, że po mieszaniu przez 5 godzin pozostało dużo surowca. Czy były nieprzereagowane? Nie wiem.
Gdyby tak było, wydaje się, że wpłynęłoby to na moc produktu.

Jakieś wskazówki?

Mr.Ben

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
10
Deals
2
5cl Precursor, prawda?

ging6910

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Kupiłem zestaw i mam oleisty produkt, który nie zawiera stałych dawek, czy ktoś wie, jak doprowadzić go do gotowego produktu?

Albert A

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Witam wszystkich,
Interesujące jest, czy komuś udało się przeprowadzić prostą syntezę wymienioną powyżej, aby uzyskać MDMB-INACA
Produkt końcowy MDMB-4en-PINACA?

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Tak

Albert A

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Czy wystarczy podgrzać prekursor w DMF z 5-bromo-1-pentenem i węglanem potasu przez 3 godziny w temperaturze 60-70 stopni, jak napisano na początku wątku, czy wymagane są dodatkowe kroki w syntezie?

Iris HeScam

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
18
Deals
8
Zapraszamy do składania zapytań!