- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Ok, więc jest silniejszy, ale silniejszy niekoniecznie oznacza lepszy. Jakiś pomysł na efekty w porównaniu do 5f?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Otrzymałem kilka opinii od klientów, którzy twierdzą, że działa lepiej
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- By talibanetis
moim zdaniem przynajmniej zrobienie liquidu jest najlepsze dla 6cl, nie podobało mi się MDMB - CHMINACA
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Nie używamy produktów i nie wiemy dokładnie, jak czują się różne produkty, to tak, jakby jeden rodzaj chipsów ziemniaczanych miał różne smaki, niektórzy ludzie lubią smak barbecue, a inni pomidorowy. Zawsze istnieją indywidualne różnice , Nie lubię, gdy ludzie pytają mnie, jaki jest najsilniejszy produkt, w rzeczywistości, jeśli lubisz chipsy o smaku pomidorowym, poczujesz, że żadne inne specjalne chipsy nie przypadną ci do gustu, w tej chwili lubisz tylko ten jeden, możemy analizować tylko mocne i słabe strony pod względem obiektywnych danych, nie reprezentuje to subiektywnych odczuć. Jeśli chodzi o to, czego klienci potrzebują, jakie produkty lubią, jakie mają odczucia, to jest to ich wolność!
- Reaction score
- 102
Robienie bardzo rozcieńczonego płynu jest najlepsze dla najsilniejszych noidów, aby zrobić normalną przyprawę. Nie wiem, jakie jest doświadczenie z wyjątkiem odurzenia, więc do tego czasu inne czynniki są nieistotne. Najbardziej giveback-noids (wolne zasoby ziemi) według wartości C1 (jeśli znaleziono na wikipedii) to MDMB-CHMINACA & HU-210. Jest to również Horror House Fun do spożycia w czystej postaci (tylko mikro odrobina; aby upewnić się, że nie zostanie zjedzony tak jak ja łatwo). Noids jest najbardziej obfitą chińską produkcją, dość łatwo jest importować prekursory i robić z nich nadęte, delikatne przyprawy, a gotowy proszek narkotyczny jest najłatwiejszy do kupienia luzem z ogromną marżą zysku. Jeśli zrobisz spray do mocnej, ale nie niebezpiecznej przyprawy (przez powolne zaciąganie się dymem), masz ~ 50 razy więcej proszku, aby sprzedawać jak najlepszą przyprawę z kilkoma przedawkowaniami.