Czy dozwolone jest pośredniczenie w kontaktach z dostawcami rc, nawet jeśli nie są oni sponsorami?
Podoba mi się to forum, ale wciąż jestem dość początkujący w syntezie, więc chciałbym zaoferować pośrednictwo w sprzedaży rc, ponieważ znam scenę rc bardzo dobrze i mógłbym się odwdzięczyć.
Ktoś czegoś szuka, a ja daję mu istniejących dostawców z reputacją tego, czego szuka, jeśli tacy istnieją. (Bez dodatkowych kosztów, tylko link lub nazwa dostawcy).
Cześć,
Czy ktoś może mi pomóc. Mam kamienie MDMA, które chcę zamienić w ciecz, a następnie ponownie umieścić je w formach dla ukrycia. Czy ktoś zna procedurę lub gdzie mogę znaleźć procedurę na forum, aby zmienić skały MDMA w ciecz i z powrotem w 1 stały obiekt MDMA.
Pytam o to po raz trzeci. Mam całkiem niezłą kolekcję na temat syntezy MA (PDF), gdzie mogę ją opublikować? Każdy wątek z tym pytaniem został skasowany...
Po wielogodzinnej wędrówce w końcu członek, czy istnieje sposób, aby zareklamować to, czego szukasz... na przykład; metakwalon, "714", quualudes. Nie mogę znaleźć sprawdzonego sprzedawcy w sieci. Dziękuję
Wiem, że nie ma stuprocentowej gwarancji bezpieczeństwa kupującego, ale czy zakup za pośrednictwem systemu escrow tego forum znacząco eliminuje ewentualne po-po?
@HEISENBERG, czy powinienem odpowiedzieć na te pytania, jeśli myślę, że wiem (na przykład facet pytający o swoje pliki PDF z syntezatorami, gdzie opublikować, bibliotekę [moja odpowiedź]), czy jest to odpowiedź administracyjna?
Oglądasz coś, co chcesz kupić? to coś, czego musisz nauczyć się sam. Jeśli jest to zbyt łatwe, nie nauczysz się. Wszystkie potrzebne informacje są tutaj. Rozsiądź się wygodnie i zacznij czytać
Oglądasz coś, co chcesz kupić? to coś, czego musisz nauczyć się sam. Jeśli jest to zbyt łatwe, nie nauczysz się. Wszystkie potrzebne informacje są tutaj. Rozsiądź się wygodnie i zacznij czytać. Nie, CAVEAT EMPTOR
Ujawniając tutaj moją całkowitą ignorancję, ale BTC jest identyfikowalny? Czy możesz wyjaśnić laikom, w jaki sposób Monero różni się od BTC i dlatego jest mniej identyfikowalne?
Witam. Proszę o link do instrukcji pomiaru temperatury w kolbie.
p/s
kolba 5000ml, termometr musi być długi, aby dosięgnąć cieczy? rozważ model rtęciowy? dziękuję.