Otrzymałem Twoją wiadomość i odpowiadam tutaj ponownie w tej sprawie, aby więcej osób mogło ją zobaczyć i mam nadzieję, że pomoże to większej liczbie osób
Przede wszystkim węglan potasu to zwykle za dużo, ale 856 g to za dużo, jeśli późniejsze czyszczenie nie jest wystarczająco dokładne, może to wpłynąć na czystość produktu, dlatego sugerujemy użycie 750 g.
W przypadku 5-bromo-1-pentenu sugerujemy użycie 550 g.
W przypadku czasu reakcji sugerujemy około 5 godzin, ale tutaj przypominamy o użyciu sproszkowanego węglanu potasu, wszyscy dostawcy, którzy nie przypominają o tym wcześniej lub dostarczają krystaliczny węglan potasu, są uważani za wyjątkowo nieprofesjonalnych, prosimy o zwrócenie szczególnej uwagi na ten szczegół.
W przypadku MDMB-CHMINACA/FUBINACA itp. możemy dostarczyć prekursory i powiązane materiały, zapewnić instrukcje i pomoc oraz zagwarantować 100% sukcesu zgodnie z naszymi obietnicami.
Po raz kolejny, nie martw się tylko o cenę, jakość prekursora jest różna, dostarczamy tylko prawidłowy prekursor o wysokiej czystości, więc koszt produkcji będzie wyższy, ale gwarantujemy, że produkt, który wyprodukujesz z naszym prekursorem, będzie miał najsilniejszy efekt, jeśli chodzi o marże zysku, myślę, że lepiej jest wydać 200 USD więcej, aby uzyskać lepszy prekursor niż uzyskać gorszy, dobry produkt przyniesie Ci więcej klientów i więcej zwrotów zysków, nie chodzi nam tylko o cenę. Dobry produkt zapewni ci więcej klientów i większy zysk, dlatego zawsze wierzymy, że jakość jest najważniejsza. Sprzedawcy, którzy oferują tanie, nieefektywne prekursory, prędzej czy później zostaną wyeliminowani z tego rynku.