Question Czy sprzedaż leków na Instagramie jest bezpieczna?

shrekova.bazina

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
1
Hej, czy sprzedawanie narkotyków na Instagramie jest bezpieczne? Chcę zacząć sprzedawać narkotyki i pomyślałem, że mógłbym spróbować przez instagram, jeśli jest to bezpieczne, jak to zrobić, aby pozostać anonimowym

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
439
Jest kilka osób, które sprzedają na insta, ale są to głównie oszuści. sugeruję, abyś zaczął sprzedawać tutaj, a nie na instagramie, ponieważ masz większą ochronę w ciemnej sieci (i prawdopodobnie większą wiarygodność). jeśli nalegasz na sprzedaż na insta, upewnij się, że nie masz żadnych wspólnych obserwujących z naszym głównym kontem, a najlepiej użyj tails os lub czegoś podobnego. istnieją przewodniki na temat anonimowości i tego, jakich urządzeń / systemów operacyjnych używać, mogę ci wysłać kilka, jeśli chcesz ^_^.

helmut127

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
hello, can you send me the guides o anomymity , thanx

frosties

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Ponieważ na Instagramie jest tak wiele dzieci, nie sugerowałbym tego.
Moim zdaniem można sprzedawać na :

1. Telegram - ryzykowne, ale szybkie pieniądze, jeśli dostarczasz osobiście.

2. DW Marketplaces - włożyli wiele wysiłku na całym świecie w ich zamknięcie. Wydaje mi się, że kontakty między sprzedawcami są większe.

3. Tablice takie jak ta lub podobne.

shrekova.bazina

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
1
Obecnie sprzedaję na Telegramie, ale mam małą sprzedaż, więc pomyślałem, że za pośrednictwem Instagrama będę go promować lub sprzedawać bezpośrednio na Instagramie

hazmat

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
2
You're very quick to get caught doing this.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,331
Deals
1
I just saw a headlinentoday thay said telegram handed over 1000' of accounts info to Us law enforcement agencies. Ifnyou are selling on telegram, you should pro ably take a break