- Reaction score
- 19
Rozumiem, co masz na myśli. Nie jestem nowy w świecie leków. Jestem nowy w świecie leków syntetycznych. Ale nie w ich sprzedaży.
Oczywiście jestem bardzo ostrożny. Tego samego oczekuję od innych. Ale przy odpowiednim kontakcie wiele jest możliwe. Wysiłek tej osoby na pewno nie pójdzie na marne.
Czy masz dla mnie jakieś wskazówki?
Czy powinienem po prostu otwierać wątki w poszukiwaniu informacji od A do Z? Widziałem już tutaj wideo z robienia SPEED. To miłe dla wiedzy. Bardziej zależy mi na doświadczeniu z większym sprzętem. Oczywiście chcę też zacząć od mniejszego. ale intencja mówi sama za siebie. Interesuje mnie tylko MDMA/Ecstasy i SPEED.
Dzięki za komentarz.
Oczywiście jestem bardzo ostrożny. Tego samego oczekuję od innych. Ale przy odpowiednim kontakcie wiele jest możliwe. Wysiłek tej osoby na pewno nie pójdzie na marne.
Czy masz dla mnie jakieś wskazówki?
Czy powinienem po prostu otwierać wątki w poszukiwaniu informacji od A do Z? Widziałem już tutaj wideo z robienia SPEED. To miłe dla wiedzy. Bardziej zależy mi na doświadczeniu z większym sprzętem. Oczywiście chcę też zacząć od mniejszego. ale intencja mówi sama za siebie. Interesuje mnie tylko MDMA/Ecstasy i SPEED.
Dzięki za komentarz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 47
Jeśli chcesz przejść na dużą skalę, na przykład olej a-oil z apaan, i chcesz przekonwertować 1000 kg apaan w ciągu jednego tygodnia, potrzebujesz:
2 x naczynie 1200 kg z mieszadłem
2 x zestaw do destylacji z parą wodną 200L
1000 kg apaanu
1250L fosforowodoru
1000L formamidu
350L kwas mrówkowy
500kg sody kaustycznej
Myślę, że potrzebujesz około 200 tysięcy, może nawet trochę więcej. Dobre miejsce w Holandii kosztuje około 7500/10000 euro tygodniowo. A zyski z oleju a-oil są teraz bardzo niskie. Cena oleju a-oil wynosi obecnie około 525-600 euro za litr.
Jeśli potrzebujesz więcej informacji na jakikolwiek temat, napisz do mnie, jestem również z Holandii
2 x naczynie 1200 kg z mieszadłem
2 x zestaw do destylacji z parą wodną 200L
1000 kg apaanu
1250L fosforowodoru
1000L formamidu
350L kwas mrówkowy
500kg sody kaustycznej
Myślę, że potrzebujesz około 200 tysięcy, może nawet trochę więcej. Dobre miejsce w Holandii kosztuje około 7500/10000 euro tygodniowo. A zyski z oleju a-oil są teraz bardzo niskie. Cena oleju a-oil wynosi obecnie około 525-600 euro za litr.
Jeśli potrzebujesz więcej informacji na jakikolwiek temat, napisz do mnie, jestem również z Holandii
- Reaction score
- 4
Proszę o DM w prywatnej potrzebie pomocy z MDMA i gotowości do przekazania darowizny na edukację, jeśli jest to pomocne.