Przez lata byłem poza grą. Przez jakiś czas prowadziłem operację, w której robiłem partie 250g przy użyciu metody Al/Hg. Zrobiłem mdp2p przez całą drogę od golenia kory korzenia sass, dopóki nie odkryłem glicynianu PMK. BIG game changer lol. W każdym razie ponownie wróciłem do akcji i znalazłem dostawcę PMK. Zamówiłem od nich 2 kg oleju (siedzieli w zamrażarce przez rok, budując laboratorium), destylowałem je i były bardzo żółte. w każdym razie poszedłem naprzód, wykonałem reakcję al / hg i nisko i oto nie dostałem ani grama... i pamiętaj, że prowadziłem tę reakcję przez lata, znam ją jak własną kieszeń... więc powiedziałem pieprzyć to, gówno się zepsuło. Wyrzuciłem to i kupiłem trochę glicynianu pmk. Co prowadzi mnie do mojego pytania. kiedy destylowałem mój olej pmk, zawsze otrzymywałem biały, piękny mdp2p, który nigdy nie zamarzał w zamrażarce... stawał się bardzo gęsty jak syrop, ale nigdy nie zamarzał. Właśnie skończyłem destylację około 1,2 l zeszłej nocy i włożyłem ją do zamrażarki, a całość zamarzła w piękny, super biały, przezroczysty kryształ. CZY TO NORMALNE? Nie pamiętam, żeby mój mdp2p zamarzł.
szukam reakcji na użycie metyloaminy hcl i nie muszę jej gazować, a także trasy nabh4, dzięki czemu mogę skalować do co najmniej 1 kg na raz. nie chcę już zadzierać z małymi reakcjami 250 i nienawidzę ciąć tak dużo folii. ktoś ma dobry wątek? widziałem, że ktoś opublikował labtops starą trasę nabh4, ale on gazuje. chcę po prostu rozpuścić go w metanolu. czy jest na to inna metoda?
Dzięki rodzinie, która nie może się doczekać tej nowej witryny i zbierania mózgów ludzi bardziej doświadczonych niż ja.
szukam reakcji na użycie metyloaminy hcl i nie muszę jej gazować, a także trasy nabh4, dzięki czemu mogę skalować do co najmniej 1 kg na raz. nie chcę już zadzierać z małymi reakcjami 250 i nienawidzę ciąć tak dużo folii. ktoś ma dobry wątek? widziałem, że ktoś opublikował labtops starą trasę nabh4, ale on gazuje. chcę po prostu rozpuścić go w metanolu. czy jest na to inna metoda?
Dzięki rodzinie, która nie może się doczekać tej nowej witryny i zbierania mózgów ludzi bardziej doświadczonych niż ja.