Raport z syntezy metamfetaminy z amfetaminy (z sukcesem i końcowymi zdjęciami)

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
396
Ok :). Metyloamina jest jednak dość łatwa do samodzielnej syntezy. Ale to oczywiście kwestia skali.
I oczywiście dziękuję za podzielenie się wynikami! Niesamowite odłamki, jak już mówiłem. Jak długo trwała krystalizacja i czy użyłeś jakichś specjalnych sztuczek, aby uzyskać tak duże odłamki? Ilekroć widziałem takie odłamki, była to izopropylobenzamina. Więc czapki z głów!

TheWaterman

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
47
nodvur7laj-jpeg.6518
5TNe3hHbV6

Last edited by a moderator:

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
W ostatniej partii otrzymałem najczystsze odłamki, jakich nigdy wcześniej nie robiłem ;-) I tak wyślę próbkę do laboratorium, aby uniknąć ewentualnych spekulacji lub wątpliwości widząc zdjęcie.

Attachments

• qhCA0JvFYx.jpg
    qhCA0JvFYx.jpg
    95.8 KB · Views: 560

Lordoftheshard 2

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
46
Jaki jest problem ludzi z tym produktem, jest najwyższej jakości, ma warstwy jak połamane łupki, jeśli ludzie myślą, że jest fałszywy, mają kamienie w głowie, wygląd połamanych łupków pochodzi tylko z czystej metamfetaminy D, a to wygląda, jakby miało naprawdę powolną rekrystalizację, więc zostało zrobione z miłością i czasem, a nie pospiesznie lub zamrożone freonem lub ciekłym azotem.

TheWaterman

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Wow, szefie BTC, wygląda na to, że jedna z twoich ofiar ma jakieś dokumenty, które mówią, że jesteś kłamcą. Twoje gówno zostało przetestowane, więc to zuchwałe kłamstwo, które tu opowiadasz, jest śmieszne i jasno pokazuje, że nie powinieneś nigdzie sprzedawać gówna. Jesteś zwykłym oszustem. Po prostu zamiast być duchem, myślisz, że jesteś naprawdę sprytny i wysyłasz im bzdury. Nie wiem, co BB sądzi o oszustach, ale test laboratoryjny sprzedaje mi, że nigdy nie zrobię z tobą żadnego interesu, a jeśli zobaczę, że ktoś inny popełnia błąd, ufając ci, natychmiast go oświecę. Szumowina.

TheWaterman

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
47
"O co chodzi, nie powinieneś być w stanie powiedzieć, że cię oszukuję?". To miałeś na myśli. Nie liczyłeś na laboratorium, co?

Us3rn4m3

Don't buy from me
Reaction score
0
Skąd pochodzą substancje chemiczne? Czy są one dostępne na Węgrzech?

Mo0odi

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Czy możesz nagrać wideo?

Fenster

Don't buy from me
Reaction score
34
@Dragovich

Powiedziałeś, że użyłeś drogi MEK do P2P. Czy możesz spojrzeć na moje problemy i porównać je z twoimi?

TUTAJ.

Charlie3

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
13

Czy mogę najpierw pójść tą drogą, a później przekształcić ją w kryształy?

G.Patton

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,806
Deals
1
Nie, siarczan lub fosforan amfetaminy ma wyłącznie postać proszku.

Xiao hua

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Witaj. Jesteś moim bohaterem. Bro.
Mieszkam w Azji. złoty trójkąt.
Mój angielski jest kiepski. możesz dać mi to wszystko proste wideo. Płacę za ciebie dużą sumę pieniędzy.
proszę rp.

Odpowiedz mi, chcę dać ci mój kontakt.

Mr Gonzo

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
33
Moje zauroczenie D-meth i D-amph już się skończyło, jeśli chodzi o chęć spróbowania ich palenia, aby zobaczyć, o co tyle szumu. TBH z mojego D-amph i D-meth wykonane n wędzone to 100% GÓWNO i strata czasu. Najlepszą i jedyną drogą podania jest droga doustna, jeśli chodzi o amfetaminy!

Nawet mając dostęp do farmaceutycznej D-amfetaminy, musi to być czysta D i bez L-amfetaminy lub mety, naprawdę pękła mi bańka wypełniona bzdurnym szumem, mam nadzieję, że to pokaże, aby nie marnować czasu i wysiłku na głupie pomysły.

Jeśli chcesz metę, zrób metę! Nie marnuj dobrego amfetaminy i odczynników przekształcających się w metę, nie warte czasu, wysiłku ani kosztów!!!!

Jedyną rzeczą, której się nauczyłem, a którą znam z freebasing HCl coca, jest to, że D-amph HCl po wyschnięciu, ale wciąż olej, natychmiast się krystalizuje, jeśli zarysujesz naczynie!!!! 3 dni oleju, mój kolega baghead dostał kawałek miedzianej siatki i porysował olej z naczynia, i bum natychmiastowy proszek.
Tak więc, jeśli próbowałeś zamienić olej w proszek przez dzień lub dwa, podrap go szklanym prętem, metalowym ostrzem, cokolwiek, aby spowodować początek tworzenia się kryształów!

Mr Gonzo

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
33
400 wyekstrahowanych tabletek 5 mg dex wytworzyło mniej niż 3 g D-amph HCl. A 1g z tego to D-meth, co za żart!!!!

TheWaterman

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Twój problem polega na tym, że nie palnąłeś czegoś dobrego, bo inaczej twoje nastawienie zmieniłoby się o 180 stopni.

Mr Gonzo

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
33
Było to bardziej ćwiczenie myślowe niż próba produkcji.

magnesium_sulphate

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
21
To bardzo imponujące, naprawdę ładne kryształy, a przy ograniczeniach w twoim kraju, o których wspomniałeś, jest to jeszcze bardziej imponujące.