A co z metodą one-pot? Wydaje się to najłatwiejszym sposobem, ponieważ wystarczy wymieszać pseudoefedrynę, azotan amonu, eter, metal litowy, wodorotlenek sodu i trochę wody na raz w butelce i wstrząsać do pewnego momentu, w którym następnie odfiltrujemy górną warstwę, a na koniec użyjemy kwasu hcl do "wysolenia" (jak w terminologii wideo) metamfetaminy. Ale nie jestem pewien co do jakości. I być może wadą tego procesu jest to, że może być bardzo niebezpieczny podczas procesu wstrząsania, ponieważ wiązał się ze śmiertelną redukcją w butelce. Zacząłem tworzyć listę z pozycji, o których wspomniałem powyżej, być może do przyszłego tygodnia powinienem otrzymać wszystkie składniki. Ale nadal czekam na wszelkie porady, ponieważ nie jest to moja branża. Proszę o poprawienie mnie, jeśli brakuje jakiegoś składnika.
Przepraszam, ponieważ nie wpisuję szczegółów dla każdego kroku. Ale chętnie się podzielę, jeśli ktoś jest tym zainteresowany.
Dzięki.
Przepraszam, ponieważ nie wpisuję szczegółów dla każdego kroku. Ale chętnie się podzielę, jeśli ktoś jest tym zainteresowany.
Dzięki.
waltjr5858
🥷 RESIDENT 🥷
- By waltjr5858
-
31 Oct
Empty out a good solid fire extinguisher with threads that let you unscrew the top... empty it clean it and you got a great reaction vessel thats safe and can take pressure. You can let pressure out through the trigger if needed