Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Metody syntezy amfetaminy

chemden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Szukam metody syntezy amfetaminy w moim laboratorium. Mam wykształcenie chemiczne, ale prawie żadnego doświadczenia. Dlatego nie wiem, którą metodę syntezy wybrać.

Byłoby pomocne, gdyby ktoś z was, kto ma doświadczenie w tej dziedzinie, mógł opisać lub odnieść się do metod syntezy, ich zalet i wad, takich jak: koszt produkcji, złożoność chemiczna, wydajność, jak łatwo lub trudno jest uzyskać prekursory z rynku, jak łatwo lub trudno jest uzyskać czysty produkt (dla mnie ważne jest, aby dostarczyć produkt wysokiej jakości, aby był bezpieczny w użyciu dla naszych bliźnich), czas trwania i inne istotne kwestie.

Dziękuję.

Reaction score
329
Dzięki dostępności odczynników, syntezę amfetaminy można opanować w kilku próbach. Na początek radziłbym sprawdzić dostępność jednego z dwóch odczynników, które nadają się do syntezy. Są to fenyloaceton (CAS 103-79-7) lub 1-fenylo-2-nitropropen (CAS 705-60-2). Jeśli uda ci się znaleźć któryś z nich, możesz zdecydować się na metodę syntezy.

TJD

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Cześć, czy znasz syntezę krok po kroku od p2p do amfetaminy, potrzebne materiały i sprzęt?

chemden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2

http://www.nwafs.org/newsletters/SyntheticAmphetamine.pdf

chemden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
https://alraziuni.edu.ye/uploads/pdf/Loompanics-The-Construction-And-Operation-Of-Clandestine-Drug-Laboratories.pdf

jj2008dd

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hej kolego, ktoś mi zasugerował, że te amfetaminy można zsyntetyzować z chlorku benzylu. Najpierw zrób z niego odczynnik Grignarda, a następnie zareaguj z aldehydem octowym, a otrzymasz alkohol. W reakcji z amoniakiem lub dimetyloaminą otrzymamy produkt. Bez szkodliwych metali, bez zakazanego odczynnika. Wystarczy kilka przykładowych kroków i można uzyskać wyjątkowo czysty produkt. Co sądzisz o tym sposobie, nie próbowałem go.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,507
Deals
1
Cześć, myślałem o tym temacie, ale ta substancja jest wyjątkowo nieprzyjemna (ma silny zapach). Wspomniałem o tym tutaj. Czy jesteś pewien, że chlorek benzylu nie jest zabroniony w twoim kraju? @HIGGS BOSSON

jj2008dd

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tak, jestem pewien, że jest dostępny w mojej okolicy. Jeśli chodzi o silny zapach, może potrzebujemy wyciągu, maski lub czegoś podobnego. Niestety, eter i THF są tutaj zabronionymi rozpuszczalnikami.

chemden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dziękuję. Dowiem się więcej o tej metodzie.

chemden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dziękujemy za dodatkowe informacje.