Polska jest rajem dla chemików i im podobnych.
Jedni z najlepszych i najbardziej lubianych chemików na świecie warzą najlepsze materiały w Polsce. Wynika to z wielu powodów, takich jak ten wskazany w artykule i nie tylko.
Chciałem tylko powiedzieć, że o ile czegoś nie przeoczyłem, Pushing Taboo jest skandalicznie drogie. 50g mdma za 1000 usd? Chyba że to było w innej walucie, ale użyli znaku dolara
Wiesz, źle przeczytałem i myślałem, że to kolejne 0. 1000 za 50 g to 20 za gram, co jest dobre dla każdego miejsca w USA. Więc tak, mój błąd, mogę usunąć ten komentarz lub zostawić go, aby pokazać ludziom, że mylenie się jest w porządku.
Po tym, jak zobaczyłem tutaj wpadkę laboratorium 3-cmc, pomyślałem, że to było legalne przez cały czas, ale całkowicie się myliłem. Jestem w Azji i większość rc jest tutaj nadal legalna.
Nie do końca zaskakujące, choć ciekawe. Polska naprawdę jest krajem, w którym chemikalia płyną jak rzeka. Ludzie również eksportują te chemikalia do innych krajów europejskich. Z tego co słyszałem, to właśnie stamtąd pochodzi większość europejskiego pseudo...