Research Chemicals Testing Squad

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
Mam duże doświadczenie w stosowaniu większości stymulantów i psychodelików oraz naturalnie wysoką tolerancję na nowe substancje chemiczne, więc jeśli coś jest dobre dla mnie, to zwykle jest bardzo dobre dla większości innych osób.

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8
Proszę o przesłanie wiadomości prywatnej.

Plantguy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Cześć glitchy, jestem bardzo zainteresowany dissami im lepsze bezpieczniejsze i nowsze tym bardziej jestem uruchomiony w kierunku zrozumienia gorszego niż jeden; kto nadal regularnie ogląda telewizję. Daj mi pm Nie jestem pewien, do czego masz dostęp, bardzo skłaniam się ku hxe lub kombinacjom oxo pce. I jestem również w nas. Studiowałem chemię, rośliny, grzyby odkąd skończyłem 12 lat, tak, znam prawie każdą pojedynczą roślinę <~ moje imię Nie mogę prowadzić samochodu bez drugiej ręki identyfikując każdy krzak drzewa, myśląc o moich kolekcjach apoc, co przypomina mi, że muszę iść na 10-kilometrowy spacer po kupę gówna. (Moje oczy dosłownie przesuwają się po liniach roślin) i w ten sposób możesz mnie wyłowić, jeśli kiedykolwiek się na mnie natkniesz. Idę patrząc w dół i w kierunku następnej linii roślin. Więc moje zainteresowanie jest naturalne i bardzo agresywne. Dzięki i powodzenia, mam nadzieję, że wkrótce otrzymam wiadomość.

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8

Language
🇩🇪
Reaction score
3
Chciałbym wypróbować NEP, A-PiHP i MDPHP, lokalizacja w Niemczech! Uderz do mnie :)

View previous replies…

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
APHP APVP MDPV jest przerażające?:unsure:

View previous replies…

testint

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
83
MDPV TO JEDNO Z NAJLEPSZYCH NARZĘDZI DO WALKI Z UZALEŻNIENIEM OD AMFETAMINY, JAKIE KIEDYKOLWIEK ISTNIAŁO.

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
więc dlaczego nie poprosisz o ciężkie hity zamiast bladego pihp?

testint

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
83
Istnieje długa odpowiedź wynikająca z tego, jak działa na aplikacje Sim i jak inne uwalniacze / blokery, jak rubinowe rzeczy mam na myśli, a następnie blokują ponowne uruchomienie tylko bloków mdpv, ale te znacznie mniejsze i teoretycznie znacznie mniej szkodliwe dla nadajników nero widzą bardzo długie wymyślone przez większość ludzi uzasadnienie jest niezwykle mniej uzależniające i działa jako rodzaj blokera dla innych, powiedzmy, mniej delikatnych aktorów na swoich receptorach, jest to niezwykle uproszczona wersja, ale nie mogę sobie przypomnieć numerów dokumentów, które muszą przeprowadzić badania.

tetr00

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
28
Interesujące, będę musiał poczytać na ten temat. Nigdy tak naprawdę nie interesowałem się MDPV, dopóki tego nie usłyszałem,

tetr00

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
28
Test Squad

• Jaki rodzaj substancji chcesz wypróbować?
Amfetaminy, psychodeliki, środki dysocjacyjne, kannabinoidy, tak naprawdę wszystko

• Czy masz pomysł na substancję, którą chcesz przetestować?
Tak, używałem wszystkich rodzajów substancji przez ostatnie dwie dekady, oczywiście niektórych więcej niż innych. Spędziłem dużo czasu czytając o wszystkich rodzajach, a także o doświadczeniach innych ludzi, czytając raporty z podróży, fora takie jak bluelight, a teraz BB.
  • Do jakiego kraju zostanie wysłany?
    UE / Islandia.

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8

testint

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
83
Pack wciąż nie wylądował, rozumiem. To, że dawno temu używano przesyłek ekspresowych, a nawet DHL w USA, ale normą było 30% skuteczności, tego się nie spodziewałem. Nie, wysłali na statek towarowy, magazyny i prywatnego kuriera, więc w dowolnym momencie od. Rozumiem, że wszystko, o co proszę, to dm informujący mnie o zastosowanej metodzie i nazwach związków, które używają tylko numeru, a nawet gorszych dziwnych kolorów, tj. Niebieska meta ma wyglądać. Jak sole miedzi. Proszę o DM z kilkoma szczegółami, abyśmy mogli to wyjaśnić dzięki i miłości

• Like
Reactions: vis

testint

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
83
Wciąż cierpliwy i czekający wysłali go w powolnym boaat

• Like

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
feel free o_O hippie

AnonUser1312

Don't buy from me
Reaction score
1
Test Squad

Jaki rodzaj substancji chcesz wypróbować?

Odpowiedź:

Lubię stymulanty i opioidy. Ale powiedziałbym, że tak naprawdę testuję wszystko, co uznam za interesujące

Czy masz pomysł na substancję, którą chcesz przetestować ?

odpowiedź:

Chciałbym wypróbować kilka Research Chemicals, takich jak Hexedrone, Pentedrone. Dipyanone i inne opioidy RC są również bardzo interesujące.

Oddałbym obie nerki za prawdziwe gówno, takie jak karfentanyl.

Do jakiego kraju zostanie wysłany?

Niemcy

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8
P.M me please

• Like
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Jestem w USA i jestem zainteresowany testowaniem wielu RC, a także więcej niż kilku przyjaciół, bardziej szukam RC porównywalnych do opioidów i xanaxu, więcej opioidów RC, chciałbym dostać prosty fentanyl lub fent samochodowy, to raczej coś z klasy nitazenu lub coś innego, powiedzmy - broaz flualp, u-47700, u-8 i podobne, a także psychodeliczna amfetamina 4-aco-dmt 5meodmt 4acodipt & psychodeliczny amp rc, związki dysocjacyjne syntetyczny kannabinoid wszyscy mamy własne głębokie i długie doświadczenia z DOC.
Mam nadzieję, że mogę stać się częścią zespołu!!!
Dzięki

Last edited:

Wheax

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
39
* Jak została zrealizowana przesyłka? Czy były jakieś problemy z przesyłką?

- Miałem mały błąd z adresem wysyłki, ale na szczęście @Madre był bardzo pomocny i pomógł mi jak tylko mógł. Z powodu pomyłki z pierwszą paczką dotarcie zajęło około 2-3 tygodni. Poza tym żadnych problemów.

* Zdjęcia substancji na wadze (w paczce, w opakowaniu, bez opakowania, tylko substancja, moneta o dowolnym nominale z Twojego kraju)

- Niestety otworzyłem paczkę, zanim przypomniałem sobie o zdjęciach, przepraszam za to, ale mogę powiedzieć, że była bardzo profesjonalnie zapakowana, była w formie listu, a produkt był w szarym opakowaniu. Proszek znajdował się w małej torebce z zamkiem błyskawicznym i był oznaczony tak, jak powinien. Oto jedno zdjęcie, które zrobiłem z monetą.

Szczegółowy raport z podróży.

- Bardzo czysta, nigdy nie próbowałem tej substancji, ale czytałem kilka raportów na jej temat, że jest bardzo silna i naprawdę łatwo ją przedawkować, więc wziąłem bardzo małą dawkę donosowo około 10 mg. Haj zaskoczył mnie, ponieważ niewielka ilość, którą wziąłem, naprawdę łagodna i opioidowa jak haj, ale nie tak dużo euforii. W przeciwnym razie bardzo dobrej jakości badana substancja chemiczna w mojej opinii, ale jednocześnie sugeruję, aby zrobić kilka badań przed wypróbowaniem takich rzeczy. Jest zaskakująco silny.OPNkQc3gm1

Wheax

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
39
⭐Bezpieczeństwo usługi: 10/10
⭐️ Szybkość dostawy: 8/10
⭐️ Jakość produktu: 10/10 - Bardzo czysty
⭐️ Jak dobrze spełniono Twoje oczekiwania? 10/10 - Spodziewałem się prostego haju opioidowego, który otrzymałem i trochę więcej.
Jestem wdzięczny za możliwość bycia w grupie testowej i mam nadzieję, że ta recenzja jest pomocna.

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8
Dziękuję za pańską pracę.
Czekam na wiadomość pm w celu dalszej współpracy ;)

• Like

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
Teraz już wiem, dlaczego dostałem podobną torbę...

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8
Ten temat jest przeznaczony wyłącznie dla recenzji i raportów z podróży. Inne odpowiedzi będą usuwane. Dziękuję.

Jeśli chcesz zostać testerem, czekamy na Ciebie w <<<<PM>>>>

Status
Not open for further replies.