* Jak została zrealizowana przesyłka? Czy były jakieś problemy z przesyłką?
- Miałem mały błąd z adresem wysyłki, ale na szczęście
@Madre był bardzo pomocny i pomógł mi jak tylko mógł. Z powodu pomyłki z pierwszą paczką dotarcie zajęło około 2-3 tygodni. Poza tym żadnych problemów.
* Zdjęcia substancji na wadze (w paczce, w opakowaniu, bez opakowania, tylko substancja, moneta o dowolnym nominale z Twojego kraju)
- Niestety otworzyłem paczkę, zanim przypomniałem sobie o zdjęciach, przepraszam za to, ale mogę powiedzieć, że była bardzo profesjonalnie zapakowana, była w formie listu, a produkt był w szarym opakowaniu. Proszek znajdował się w małej torebce z zamkiem błyskawicznym i był oznaczony tak, jak powinien. Oto jedno zdjęcie, które zrobiłem z monetą.
Szczegółowy raport z podróży.
- Bardzo czysta, nigdy nie próbowałem tej substancji, ale czytałem kilka raportów na jej temat, że jest bardzo silna i naprawdę łatwo ją przedawkować, więc wziąłem bardzo małą dawkę donosowo około 10 mg. Haj zaskoczył mnie, ponieważ niewielka ilość, którą wziąłem, naprawdę łagodna i opioidowa jak haj, ale nie tak dużo euforii. W przeciwnym razie bardzo dobrej jakości badana substancja chemiczna w mojej opinii, ale jednocześnie sugeruję, aby zrobić kilka badań przed wypróbowaniem takich rzeczy. Jest zaskakująco silny.