- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Cześć glitchy, jestem bardzo zainteresowany dissami im lepsze bezpieczniejsze i nowsze tym bardziej jestem uruchomiony w kierunku zrozumienia gorszego niż jeden; kto nadal regularnie ogląda telewizję. Daj mi pm Nie jestem pewien, do czego masz dostęp, bardzo skłaniam się ku hxe lub kombinacjom oxo pce. I jestem również w nas. Studiowałem chemię, rośliny, grzyby odkąd skończyłem 12 lat, tak, znam prawie każdą pojedynczą roślinę <~ moje imię Nie mogę prowadzić samochodu bez drugiej ręki identyfikując każdy krzak drzewa, myśląc o moich kolekcjach apoc, co przypomina mi, że muszę iść na 10-kilometrowy spacer po kupę gówna. (Moje oczy dosłownie przesuwają się po liniach roślin) i w ten sposób możesz mnie wyłowić, jeśli kiedykolwiek się na mnie natkniesz. Idę patrząc w dół i w kierunku następnej linii roślin. Więc moje zainteresowanie jest naturalne i bardzo agresywne. Dzięki i powodzenia, mam nadzieję, że wkrótce otrzymam wiadomość.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 35
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"