- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
NOWE WIDEO
Synteza chlorowodorku d-metamfetaminy za pomocą kwasu winowego
Synteza chlorowodorkud-metamfetaminyza pomocą kwasu winowego
- Novator
- 174
https://bbgate.com/threads/methamphetamine-isomers-separation-by-tartaric-acid.9690/...
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Witaj Heisenberg
Szanuję i doceniam to, co robisz. Mam kilka pytań, na które mam nadzieję, że pomożesz mi odpowiedzieć.
Moje pytania są następujące
1. Czy nierozwiązana meta będzie się krystalizować?
2. Czy nierozłożone kryształy mety swędzą lub dławią gardło podczas palenia?
Znajomy dostał trochę oleju metylowego, nie wiem skąd go wziął, wiem, że nie był syntetyzowany z pseudoefedryną. Nie wiem, czy przeprowadzono badanie, ale wiem, że skrystalizowana metamfetamina swędzi/dławi w gardle podczas palenia.
Czy jest coś, co mogę zrobić, aby zatrzymać swędzenie / dławienie. Przemyłem kryształy acetonem, a także przeprowadziłem ekstrakcję kwasowo-zasadową, ale nadal nie powstrzymuje to swędzenia/swędzenia podczas palenia.
Będę wdzięczny za pomoc
Szanuję i doceniam to, co robisz. Mam kilka pytań, na które mam nadzieję, że pomożesz mi odpowiedzieć.
Moje pytania są następujące
1. Czy nierozwiązana meta będzie się krystalizować?
2. Czy nierozłożone kryształy mety swędzą lub dławią gardło podczas palenia?
Znajomy dostał trochę oleju metylowego, nie wiem skąd go wziął, wiem, że nie był syntetyzowany z pseudoefedryną. Nie wiem, czy przeprowadzono badanie, ale wiem, że skrystalizowana metamfetamina swędzi/dławi w gardle podczas palenia.
Czy jest coś, co mogę zrobić, aby zatrzymać swędzenie / dławienie. Przemyłem kryształy acetonem, a także przeprowadziłem ekstrakcję kwasowo-zasadową, ale nadal nie powstrzymuje to swędzenia/swędzenia podczas palenia.
Będę wdzięczny za pomoc