- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Bine, deci este mai puternic, dar mai puternic nu înseamnă neapărat mai bun. Aveți idee care sunt efectele în comparație cu 5f?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Am primit feedback de la clienți care spun că funcționează mai bine
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- By talibanetis
în opinia mea, cel puțin a face un lichid este cel mai bine pentru 6cl, nu mi-a plăcut MDMB - CHMINACA
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Noi nu folosim produsele și nu știm exact cum se simt diferitele produse, este ca și cum un tip de chips de cartofi are arome diferite, unora le place aroma de grătar, iar altora aroma de roșii. Există întotdeauna diferențe individuale, nu-mi place când oamenii mă întreabă care este cel mai puternic produs, de fapt dacă îți plac chipsurile cu aromă de roșii vei simți că orice alte chipsuri de specialitate nu sunt pe placul tău, în acest moment îți place doar acela, putem analiza punctele forte și slabe doar din punct de vedere al datelor obiective, nu reprezintă sentimente subiective. În ceea ce privește ce nevoi au clienții ce produse le plac ce sentimente, aceasta este libertatea lor!
- Reaction score
- 102
Realizarea unui lichid foarte diluat este cea mai bună pentru ca noidele cele mai puternice să facă spice normal. Nu știu cum este experiența cu excepția intoxicației, așa că până atunci alți factori sunt irelevanți. Cele mai giveback-noids (resurse pământești de rezervă) după valoarea C1 (dacă se găsește pe wikipedia) este MDMB-CHMINACA & HU-210. Este, de asemenea, un Horror House Fun de ingerat în stare pură (doar un micro strop; pentru a fi sigur că nu va fi doborât așa cum sunt eu cu ușurință). Noids este cel mai abundent produs chinezesc, este destul de ușor să importați precursori și să faceți un condiment fin și umflat, iar narcoticele sub formă de pulbere gata sunt cele mai ușor de cumpărat în vrac cu o marjă de profit uriașă. Dacă faci un spray la un condiment puternic, dar fără pericol (prin pufuri lente de fum) ai ~ 50 de ori cantitatea de pulbere pentru a vinde ca un condiment de top cu puține supradoze.