Am fost în afara jocului de ani de zile... Am condus o operațiune pentru o vreme în care am făcut loturi de 250g folosind metoda Al/Hg. Am făcut mdp2p de la rasul scoarței de rădăcină de sass până când am descoperit glicidatul PMK. Mare schimbare de joc lol. Oricum, m-am trezit din nou în acțiune și am găsit un furnizor de PMK. Am comandat 2 kg de ulei de la ei (au stat în congelator timp de un an în timp ce construiam laboratorul) Le-am distilat și erau foarte galbene. oricum, a mers mai departe a făcut reacția mea al / hg și low and behold nu a primit un singur lucru, nici un gram.. și ia în considerare că am fugit această reacție de ani de zile, o știu ca dosul mâinii mele.. așa că am spus la naiba că rahatul a mers prost. Am aruncat-o și am cumpărat niște glicidat pmk. Ceea ce mă aduce la întrebarea mea. Când obișnuiam să-mi distilez uleiul pmk, obțineam întotdeauna mdp2p alb ca apa, frumos, care nu îngheța niciodată în congelator. devenea foarte gros ca un sirop, dar nu îngheța niciodată. Tocmai am terminat de distilat aproximativ 1,2 l aseară și am băgat-o în congelator și totul a înghețat în cristale frumoase super albe și clare. ESTE NORMAL? Nu-mi amintesc ca mdp2p-ul meu să fi înghețat.
De asemenea, tocmai am ajuns aici, acesta este un site frumos, mi-e dor de stup. Caut o reacție pentru utilizarea metilamină hcl și nu trebuie să-l gaz, și un traseu nabh4 astfel încât să pot scala la cel puțin a face 1 kg la un moment dat. Nu vreau să se joace cu reacții mici 250 mai și urăsc tăierea atât de mult folie. cineva are un fir bun? Am văzut pe cineva a postat labtops vechi traseu nabh4, dar el gaze.. Vreau doar dizolva în metanol.. există o metodă diferită pentru asta?
Mulțumesc Familiei Aștept cu nerăbdare acest nou site și să iau creierii oamenilor mai experimentați decât mine.
De asemenea, tocmai am ajuns aici, acesta este un site frumos, mi-e dor de stup. Caut o reacție pentru utilizarea metilamină hcl și nu trebuie să-l gaz, și un traseu nabh4 astfel încât să pot scala la cel puțin a face 1 kg la un moment dat. Nu vreau să se joace cu reacții mici 250 mai și urăsc tăierea atât de mult folie. cineva are un fir bun? Am văzut pe cineva a postat labtops vechi traseu nabh4, dar el gaze.. Vreau doar dizolva în metanol.. există o metodă diferită pentru asta?
Mulțumesc Familiei Aștept cu nerăbdare acest nou site și să iau creierii oamenilor mai experimentați decât mine.