Ce spuneți de metoda " one-pot "? Pare cea mai simplă metodă, deoarece trebuie doar să amestecăm pseudoefedrina, nitratul de amoniu, eterul, litiul metalic, hidroxidul de sodiu și puțină apă dintr-o dată într-o sticlă și să o agităm până la un anumit punct în care vom filtra stratul superior și, în cele din urmă, vom folosi acidul hcl gazos pentru a "săra" (conform termenilor din videoclip) meth-ul. Dar nu sunt sigur de calitate. Și poate că dezavantajul acestui proces este că poate fi foarte hazardly periculos în timpul procesului de agitare, deoarece a implicat reducerea mortală în sticlă. Am început să întocmesc lista din elementele pe care le-am menționat mai sus, poate că până săptămâna viitoare ar trebui să primesc toate ingredientele. Dar încă aștept cu nerăbdare pentru orice sfat, deoarece aceasta nu este linia mea de lucru. Vă rog să mă corectați în cazul în care există vreun ingredient lipsă.
Îmi pare rău pentru că nu scriu în detaliu fiecare pas. Dar doresc să împărtășesc dacă cineva este interesat de acest lucru.
Noroc.
Îmi pare rău pentru că nu scriu în detaliu fiecare pas. Dar doresc să împărtășesc dacă cineva este interesat de acest lucru.
Noroc.
waltjr5858
🥷 RESIDENT 🥷
- By waltjr5858
-
31 Oct
Empty out a good solid fire extinguisher with threads that let you unscrew the top... empty it clean it and you got a great reaction vessel thats safe and can take pressure. You can let pressure out through the trigger if needed