- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Mă bucur să vă urez bun venit. Deci, raportul meu privind sinteza mefedronei. scrieți fără dispoziție, deoarece la sfârșitul sintezei a fost făcută o greșeală. despre acest lucru veți afla la sfârșitul articolului. și astfel totul în ordine.
Am primit un tester pentru 4mmms.
Acesta conținea metilamină, bk4, acetonă, diclormetan și acid.
Așadar, primul pas. Ei bine, asta e ușor.
turnăm 100 de grame de bk4 în balonul nostru (am avut un balon de 1 litru).
măsurăm aproximativ 350 ml de dcm
.
după ce bk4 a fost complet dizolvat în dcm
Adăugăm metilamina în porții, astfel încât temperatura să nu crească peste normal. Deci, se toarnă metilamina, se astupă găurile cu dop și se instalează un termometru...
temperatura a început să crească din primul minut. mare!!!!
Apoi vă așteaptă cele mai plictisitoare ore. În cazul meu, 2 ore și 30 de minute. (și nu uitați să continuați să amestecați și să vă uitați la termometru).
după ce a trecut timpul potrivit, puneți balonul nostru și așteptați o separare clară a straturilor.
și astfel straturile sunt separate așa cum se poate vedea în fotografie, să trecem la clătire.
Am uitat să fac o poză. Ei bine, este al naibii de complicat. se adaugă 100-150 ml de apă distilată, se înmoaie bine. stratul superior la eliminare (în cazul meu pentru extrădare) și așa mai departe până când mirosul de metilamină dispare. mi-a luat 4 spălări.
Asta e ceea ce ar trebui să fie răzuit. Am adăugat puțin diclormetan și am bătut bine și asta e ceea ce am obținut.
Luați stratul inferior și trimiteți-l la masa principală....
dar asta e tot oameni buni, în acest moment sinteza a fost finalizată. deci fiți foarte atenți în timpul etapei de acidificare. mulțumesc tuturor pentru atenție.
dacă acest articol v-a fost de folos, vă rog să îi dați un mare like și un comentariu.
p.s
și de asemenea vreau să-mi exprim recunoștința față de creatorii forumului și echipa sa. acest forum are un loc în topul primelor. un site unic. și sunt gata să vă ajut în dezvoltarea sa. și în special merită atenția băieților "C" și "U" sunteți cool. vă mulțumesc pentru încredere și posibilitatea de a se dovedi, dar sa întâmplat ceea ce sa întâmplat. vina mea. dar înveți din greșeli.
Am primit un tester pentru 4mmms.
Acesta conținea metilamină, bk4, acetonă, diclormetan și acid.
Așadar, primul pas. Ei bine, asta e ușor.
turnăm 100 de grame de bk4 în balonul nostru (am avut un balon de 1 litru).
măsurăm aproximativ 350 ml de dcm
.
după ce bk4 a fost complet dizolvat în dcm
Adăugăm metilamina în porții, astfel încât temperatura să nu crească peste normal. Deci, se toarnă metilamina, se astupă găurile cu dop și se instalează un termometru...
temperatura a început să crească din primul minut. mare!!!!
Apoi vă așteaptă cele mai plictisitoare ore. În cazul meu, 2 ore și 30 de minute. (și nu uitați să continuați să amestecați și să vă uitați la termometru).
după ce a trecut timpul potrivit, puneți balonul nostru și așteptați o separare clară a straturilor.
și astfel straturile sunt separate așa cum se poate vedea în fotografie, să trecem la clătire.
Am uitat să fac o poză. Ei bine, este al naibii de complicat. se adaugă 100-150 ml de apă distilată, se înmoaie bine. stratul superior la eliminare (în cazul meu pentru extrădare) și așa mai departe până când mirosul de metilamină dispare. mi-a luat 4 spălări.
Asta e ceea ce ar trebui să fie răzuit. Am adăugat puțin diclormetan și am bătut bine și asta e ceea ce am obținut.
Luați stratul inferior și trimiteți-l la masa principală....
etapa de acidificare
Cel mai mult mi-a fost teamă de această etapă și o să vă spun că nu în zadar. iată sinteza mea și am ajuns la final. Am turnat acid foarte încet și cu atenție, de fiecare dată verificând indicatorul px. apăsat... ok, din nou am turnat acid dar deja mai puțin... din nou am așteptat, am verificat indicatorul și la un moment dat după următoarele câteva picături de masă de reacție a devenit de culoare chihlimbar. Iau din nou indicatorul, măsor..... oh shit!!! peroxidizat!!!! la aproximativ 0 sau 1. bitch!!!!.dar asta e tot oameni buni, în acest moment sinteza a fost finalizată. deci fiți foarte atenți în timpul etapei de acidificare. mulțumesc tuturor pentru atenție.
dacă acest articol v-a fost de folos, vă rog să îi dați un mare like și un comentariu.
p.s
și de asemenea vreau să-mi exprim recunoștința față de creatorii forumului și echipa sa. acest forum are un loc în topul primelor. un site unic. și sunt gata să vă ajut în dezvoltarea sa. și în special merită atenția băieților "C" și "U" sunteți cool. vă mulțumesc pentru încredere și posibilitatea de a se dovedi, dar sa întâmplat ceea ce sa întâmplat. vina mea. dar înveți din greșeli.
Attachments
Last edited: