Polonia este raiul chimiștilor și al celor asemănători.
Unii dintre cei mai buni și mai iubiți chimiști din lume prepară cele mai bune materiale în Polonia. Din multe motive, precum cel semnalat de workworkwork și altele.
Am vrut doar să spun că, dacă nu îmi scapă ceva, Pushing Taboo este scandalos de scump. 50g de mdma pentru $1000 usd? Dacă nu cumva era în altă monedă, dar au folosit semnul dolarului
Știi, am citit greșit și am crezut că este un alt 0. 1000 pentru 50g este 20 un gram, care este bun pentru oriunde în SUA. Așa că da, greșeala mea, s-ar putea să șterg comentariul sau să-l las pentru a arăta oamenilor că este în regulă să se înșele.
după ce am văzut arestarea laboratorului 3-cmc aici, am crezut că a fost legal tot timpul, dar m-am înșelat complet. sunt în Asia și majoritatea rc-urilor sunt încă legale aici.
Nu este pe deplin surprinzător, deși interesant. Polonia este într-adevăr o țară în care substanțele chimice curg ca un râu. Oamenii exportă, de asemenea, aceste produse chimice în alte țări europene. Din câte am auzit, este locul de unde provine cea mai mare parte a produselor pseudo europene...