Súpravy na syntézu 5cl Čína

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
177
5c材料

①. Hlavná zložka, 1 kg
②. dmf, 2,5-3 litre (68-12-2)
③. Uhličitan draselný, 700 g (584-08-7)
④. 5-bróm-1-pentén, 514 g (1119-51-3)

Krok:
Do reakčnej banky pridajte ①②③, premiešajte, zahrejte na 60-70 stupňov,
Pomaly pridávajte ④, reagujte 2-3 hodiny, ochlaďte na izbovú teplotu.

Ako získať hotový produkt:
1. Reakčný roztok pridajte do ľadovej vody za stáleho miešania a pomaly ho pridávajte. Získaný prášok je hotový výrobok.

2. Reakčný roztok sa dvakrát extrahoval dichlórmetánom a vodou, zahustil sa do sucha, pridalo sa 1,5 kg etanolu, vložil sa do chladničky na 1 - 2 dni a získal sa kryštalický prášok, ktorý je hotovým produktom.

Prvý druh hotového výrobku nie je taký dobrý ako druhý druh.

zariadenie:
①. 50-litrový reaktor,
②. 20 litrová rotačná odparka,
③. mraznička,
④. Odsávací filter (odstredivka),
⑤. Extrakčné a kryštalizačné sudy 60 litrov, 4 kusy,

dirtred

Don't buy from me
Reaction score
5
sú rotačné odparky alebo destilátory ťažké na používanie

caos420

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1
Aké je casové číslo hlavnej zložky?

Redroom

See my products
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Deals
4
2709672-58-0

Bazooka90

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Máte s týmto prekladom šťastie? Našli ste nejakého dodávateľa?

Taimo

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇩🇪
Reaction score
11

Attachments

• NvBYngr6Fw.jpeg
    NvBYngr6Fw.jpeg
    331.7 KB · Views: 647

orgasmatron

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Súhlasím presne s tým, čo hovoríte. Domnievam sa, že mám prekurzor, o ktorom hovoríte, a zdá sa mi, že je rovnaký ako 5cl. Máte pravdu, že jeho reakciou s 5-bróm-1-penténom vzniká 5cl, ktorý sa nedá vykryštalizovať, a ja som uviedol, že som ten istý prekurzor zreagoval s 1-bróm-5-fluórpentánom a získal som silnejší produkt, a predpokladám, že je to 1971007-89-2, S-izomér (alebo možno racemická zmes, cas 1715016-75-3?). Po určitom testovaní som si mohol všimnúť zvýšený výťažok oboch pri sušení a čerstvo destilovanom DMF, čerstvo vysušenom uhličitane a prenášaní pod prúdom argónu. Nedokážem presne určiť o koľko, ale tradičný prístroj na analýzu noidov vypíše výsledky s nespochybniteľnými údajmi, ako napríklad "DUUUUUUDE I CANT MOVE", po ktorých nasleduje typický výpis prúdu pamäte, ktorý naznačuje minimálne nejaké 21,75 % zvýšenie výťažku*.
Ďalšia poznámka a otázka, vyzerá to tak, že ako predchodca chodí MDMB-5br-inaca, možno na obchádzanie predpisov. Vzhľadovo sa zdá byť odlišný, výrazne žltý. Počul o tom niekto alebo vie o tom niekto? Nejaký návrh praktického testu alebo metódy na určenie tejto prítomnosti Br? Praktickým myslím to, že v garáži vedľa sústruhu, kde by malo byť auto, nemáme FTIR, HPLC-MS, NMR alebo podobné prístroje.

* Tento dokument slúži len na zábavné účely, žiadne informácie by ste nemali brať vážne, pokiaľ nie ste idiot**.
** Ak ste idiot, neberte tento dokument vážne

BackstagePanther

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Dobrý deň, priateľ a ďakujem za vašu odpoveď a čas. Mám tento prekurzor. 5BR-INACA (ADB-INACA) a čakám na alkyhalogén, aby som mohol začať experimentovať. (Tak ťažké nájsť). Určite budem toto vlákno informovať o všetkých experimentoch a výsledkoch s týmto prekurzorom. Pripájam jeho nomenklatúru. Ale... Som trochu skeptický, čo sa týka toho atómu brómu v polohe 5 kruhu. Zahrievaním zmesi pri 70° - 75° C sa táto väzba medzi uhlíkom a brómom určite NEporuší. Mám teda malú predstavu, že hoci 5-bróm-1-fluórpentén, pentán alebo brómbután nahradí vodík spojený s dusíkom na kruhu, konečný produkt si zachová tento atóm brómu. Bez ohľadu na názov, ktorý by mohol byť napríklad 5BR-ADB-5FLUORO..(niečo), tento brómový atóm by mohol znížiť účinnosť. Predpokladám, že uvidíme. Mám aj tento prekurzor 5br inaca (alebo adb-incaca) z 2 rôznych šarží a mám prístup k NMR. Takže všetky prokurzory aj výsledný kryštál alebo pevná látka (ak sa mi to samozrejme podarí) budú podrobne vysvetlené buď tu alebo buď vo videu.

Attachments

• 5WIFec1EC6.png
    5WIFec1EC6.png
    13.3 KB · Views: 414

MrSung

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Práve som narazil na dodávateľa, ktorý mi chcel predať hlavný prekurzor 5cl a ostatné chemikálie, ale som trochu skeptický. Riziko podvodu je príliš veľké...!

sirmtr

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
áno, recept je pravdivý, ale aký konečný produkt vznikne reakciou? Vie niekto, či bol analyzovaný v laboratóriu?

sirmtr

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Aká látka vznikne z uvedenej reakcie?

sirmtr

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Vie niekto, aké látky vznikajú z uvedeného receptu a ich syntéza? analyzované v laboratóriu?

Pozná niekto chemický vzorec konečného produktu alebo názov?

sgbaker

Don't buy from me
Reaction score
0
Túto syntézu som vyskúšal nedávno, hoci bol produkt aktívny, všimol som si, že po 5 hodinách miešania zostalo veľa surovín. Boli nezreagované? Neviem.
Ak boli, zdá sa, že by to ovplyvnilo účinnosť produktu.

Nejaké tipy, chlapci?

Mr.Ben

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
10
Deals
2
5cl Prekurzor ,správne?

ging6910

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Kúpil som si súpravu a mám olejový produkt, ktorý nemá pevné látky dos vie niekto, ako to dostať do hotového výrobku

Albert A

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Dobrý deň všetkým,
Zaujímalo by ma, či sa niekomu podarilo uvedenou jednoduchou syntézou získať z MDMB-INACA
konečný produkt MDMB-4en-PINACA ?

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Áno,

Albert A

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
stačí prekurzor v DMF s 5-bróm-1-penténom a uhličitanom draselným zahrievať 3 hodiny pri 60-70 stupňoch, ako sa píše na začiatku vlákna, alebo sú potrebné ďalšie kroky pri syntéze?

Iris HeScam

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
18
Deals
8
horúci predaj o celý súbor z nich, vitajte na dotaz!