- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Dobre, takže je silnejší, ale silnejší nemusí nevyhnutne znamenať lepší. Máte nejakú predstavu o účinkoch v porovnaní s 5f?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Získal som spätnú väzbu od zákazníkov, ktorí tvrdia, že funguje lepšie
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- By talibanetis
podľa môjho názoru je najlepšia aspoň výroba kvapaliny za 6cl, MDMB sa mi nepáčil - CHMINACA
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Výrobky nepoužívame a nevieme presne, ako sa rôzne výrobky cítia, je to ako keď má jeden typ zemiakových lupienkov rôzne príchute, niektorí ľudia majú radi príchuť barbecue a niektorí paradajkovú príchuť. Vždy existujú individuálne rozdiely,nemám rád, keď sa ma ľudia pýtajú, ktorý výrobok je najsilnejší, v skutočnosti, ak máte radi čipsy s paradajkovou príchuťou, budete mať pocit, že akékoľvek iné špeciálne čipsy vám nechutia, v tejto chvíli máte radi len ten jeden, silné a slabé stránky môžeme analyzovať len z hľadiska objektívnych údajov, nepredstavuje to subjektívne pocity. Pokiaľ ide o to, čo zákazníci potrebujú, aké výrobky majú radi, aký majú pocit, to je ich sloboda!
- Reaction score
- 102
Výroba veľmi zriedenej kvapaliny je najlepšia pre najsilnejšie noidy na výrobu bežného korenia. Neviem, aké sú skúsenosti okrem intoxikácie, takže dovtedy sú ostatné faktory irelevantné. Najviac giveback-noidov (voľných zemských zdrojov) podľa hodnoty C1 (ak sa dajú nájsť na wikipédii) je MDMB-CHMINACA & HU-210. Je to tiež Horror House Fun požiť čistý (len mikro tad; aby ste si boli istí, že nie je dole ako som ľahko sú). Noids je najhojnejšia čínska výroba, je celkom ľahké dovážať prekurzory a robiť z nich naduté jemné korenie a hotové práškové narkotiká je najjednoduchšie kúpiť vo veľkom s obrovskou ziskovou maržou. Ak si vyrobíte sprej na silné, ale nijako nebezpečné korenie (pomalým dymením), máte ~50-násobné množstvo prášku, ktoré môžete predávať ako špičkové korenie s niekoľkými predávkovaniami.