- Solutions
- 2
- Reaction score
- 604
Zaujímala by ma aj správa
- Reaction score
- 75
Už len čakám, kým mi príde chloroacetylchlorid a budem mať všetko, čo potrebujem. Napíšem o tom malú správu, chcem to zväčšiť na x100, takže sa s tým budem hrať aj po syntéze v malom meradle. Mám prístup k veľkému množstvu 2-amino-5-chlórbenzofenónu a som ochotný sa podeliť , ako aj možno urobiť video o tejto syntéze.
Verím, že je to veľmi dôležité, aby sa to ľudia naučili, možno keďže alprozolam je taký lacný na výrobu, viedlo by to k menšiemu počtu tyčiniek Xanax s prímesou fentanylu. Ostáva len dúfať. Je dôležité poznamenať, že hlavný prekurzor, 2-amino-5-chlórbenzofenón, NIE JE plánovaný prekurzor!!!
@madmoney69
@Hedgie
Verím, že je to veľmi dôležité, aby sa to ľudia naučili, možno keďže alprozolam je taký lacný na výrobu, viedlo by to k menšiemu počtu tyčiniek Xanax s prímesou fentanylu. Ostáva len dúfať. Je dôležité poznamenať, že hlavný prekurzor, 2-amino-5-chlórbenzofenón, NIE JE plánovaný prekurzor!!!
@madmoney69
@Hedgie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
Existuje "plánovaný" a potom "sledovaný". Dlhý, dlhý zoznam sledovaných chemických látok. Dokonca aj acetón a 40 % peroxid vodíka sú sledované (v závislosti od časti objemu nákupu). Takmer všetko bezvodé je sledované. "Prečo ten a ten potrebuje 4 litre bezvodého hydrazínu dodané do svojho *bytu?" Nepečú sušienky; to je isté...