Vsádzkový chemický reaktor

tucoXxX

Don't buy from me
New deal
Solutions
2
Reaction score
12
ďakujem 👍 ešte som to neskúšala, len v hlave. ale cítim, že to nebude problém. viete, s kým experimentujem, je to chemik. keď prídu nástroje a uvaríme niečo chutné, chcem tam stáť ako niekto, kto vie, čo robí, čo robí, čo sa pýta... ale najprv to bude určite malý krôčik. Urobím video s prvým pokusom a popisom a nahrám ho

New deal
Reaction score
0
Ahoj bratia, je tento reaktorový kotol vhodný na výrobný proces adb-b. mám prekurzor a ďalšie zložky

CryoThio

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Patton, sú niektoré z tu uvedených vsádzkových reaktorov vhodné na použitie katalyzátorov z drahých kovov?

Viem, že parr reaktory sa bežne používajú na tlakové reakcie, ale zaujímalo by ma, či budú vyhovovať aj tieto.

craris100

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Dobrý deň, G.Patton.

Rozmýšľam o kúpe jednovrstvového skleneného reaktora, pretože je jednoduchšie kontrolovať teplotu, keď sa na dávku dáva silikón. Okrem reaktora je potrebné kúpiť vákuové čerpadlo a chladič vody, áno?

Aké je zariadenie na reguláciu teploty pri chladení a ohrievaní skleneného reaktora s plášťom? Nerozumiem fungovaniu "výmenníka tepla" vo vašom príspevku.

Ďakujem.

humax

Don't buy from me
New deal
Reaction score
5
Zaujímavé. Ďakujem za vedomosti, ktoré poskytujete na tomto fóre. Som vďačný, že som narazil na toto miesto.

Vďaka

Que!

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
6
Oceňujem to, je to veľmi užitočné