Myslíte si, že to bol mefedrón?

Sobsin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý deň všetkým, žijem v iráne
Asi pred 2 rokmi mi nejaký díler dal nejaký hnedý prášok a myslím, že mám nejaký G kokaínu ( dnes sa tomu v iráne hovorí predávkovanie) , s vôňou parfumu dior a je to pocit najlepšieho zážitku, aký som kedy mal (tiež každý, kto si to šnupol, sa do toho zamiloval) Len jednu minútu po šnupnutí pocit jasnosti a väčšej jasnosti. a zvýšenie srdcovej frekvencie, tešiť sa zo všetkého a byť milý na všetkých. Zhovorčivosť a vysoká spotreba a fajčenie a zvýšenie režimu jazdy a počúvanie hudby. potreba mať sex. A vo všeobecnosti bolo všetko skvelé a ak som užil viac ako pár riadkov, spôsobovalo to nespavosť. Som si istý, že je to vyrobené s farmaceutickými tabletkami a myslím, že je to typ rýchlej gule. Možno Ritalin s Oxy alebo.... Chcem vedieť, čo si o tom myslíte

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
727
Mefedrón sa vyznačuje silnou eufóriou a krátkou dobou účinku, približne jednu hodinu.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Úplne súhlasím, že je to naozaj ako dostať tehlou do hlavy náhly silný nástup, ale je to veľmi krátke. Tiež si nemyslím, že mňau mňau spôsobuje nespavosť.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Mohol by to byť aj metylón