- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Nahlasujte tu svoje skúsenosti. Žiadne fotky, prepáčte, že sa mi pokazil fotoaparát na telefóne. Bol som trochu netrpezlivý a spočiatku som si myslel, že je to príliš dobré na to, aby to bola pravda, keďže chvíľu trvalo, kým sa Glitchy so všetkým popasoval, ale po čakaní svetlo presvitalo. Som silne skúsený užívateľ katinónu, sakra, sám som ich pár vyrobil, ale nikdy som nemal to potešenie vyskúšať mefedron. Vzorke trvalo asi 8 dní, kým sa dostala do USA. Akonáhle sa dostala, musel som ju vyskúšať. Odvážil som si 0,22 g a rozpustil ho v 1,5 ml vody a namiesto použitia ihly som išiel prvýkrát na zátku. Trvalo dobrých 15 min, kým sa naplno rozbehlo, ale hot damn je to veľa ako MDMA, ale o niečo menej empatické pre nedostatok lepšieho slova. Pre referenciu som 31, bol som mimo plnej závislosti na heroíne, cracku a všetkého, čo som mohol dostať, najmä katinónov, asi 1,5 roka po použití ťažkých 13. Teraz sa mi darí s občasnými zábavnými chvíľami. Toto bola jedna z najlepších skúseností, ktoré som mal s akoukoľvek drogou, takže to hovorí veľa. Moja dievčina to nerobila, ale tiež sa jej to veľmi páčilo, ak viete, čo hovorím . Bude zdieľať túto stránku s priateľmi a pokračovať v podnikoch tu sám. Môj kamarát tiež skúšal niektoré a bol zapálený.