Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Ako získam prístup do sekcie RC?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,474
Deals
1
Ak chcete získať prístup, musíte byť aktívnym účastníkom fóra. V sekcii RC uverejňujeme najhodnotnejšie práce. Napríklad syntézu legálneho kanabinoidu (WoW!).
Najaktívnejší používatelia fóra budú mať právo vydať pozvánku niekomu inému.
Žiadosti o pozvánku píšte sem.

Last edited by a moderator:

L3thmode

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Dobrý deň, chcel by som získať prístup do sekcie rc. Viem, že som nováčik, ale som ochotný sa osvedčiť a prispieť k tejto platforme . Podnikám v oblasti kanabinoidov a rád by som sa dozvedel viac o syntéze. Chcel by som sa tiež učiť a pomáhať ľuďom na tomto fóre . Mám pocit, že sa tu cítim ako doma !!! 🫡

soebunies

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Dobrý deň, chcel by som získať prístup do sekcie rc. Viem, že som nováčik, ale som ochotný sa osvedčiť a prispieť k tejto platforme

longinfornow

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Rád by som získal prístup k čítaniu RC sekcie, v žiadnom prípade nie som chemik, takže by som nemohol veľa prispieť.
@HEISENBERG

myrten0l

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
rád by som získal aj prístup.... majú veľa skúseností s právnymi RC, špeciálne s noidmi. So sídlom v Európe.

efanefan

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Žiadam o prístup. dúfam, že budem aktívnym účastníkom tohto fóra a prispejem čo najviac, ako môžem a je v mojich vedomostiach. systematicky som študoval organickú chémiu a rád sa porozprávam s vašimi🙏

osmanik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Chcem byť súčasťou sekcie rc som nový som tu, aby som sa naučil všetko o noidoch

gus.fring

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
57
Dobrý deň, čo môžem nájsť v sekcii rc okrem syntézy kanabinoidov?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,474
Deals
1
Dobrý deň, poskytol vám prístup.

osmanik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Chcel by som sa prihlásiť do skupiny rc, aby som sa dozvedel viac kanabinoidov ďakujem u

osmanik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Nie som ten, koho sa mám pýtať, snažím sa dostať dovnútra toooo

stephenhoux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Chcel by som tiež získať prístup do sekcie RC. Iv e začal písať príspevky a stal sa aktívnym členom a rád by som sa viac zapojil.

Hardaz80

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ive nie dlho začal používať túto stránku. Zatiaľ by som neočakával, že budem prijatý do tejto sekcie, čo mi nevadí. Viem, že jedného dňa čoskoro budem, pretože žijem učením sa a táto stránka je na to vhodná. Veľmi si to vážim, na zdravie

infochem

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Žiadam o prístup. dúfam, že budem aktívnym účastníkom tohto fóra a prispejem čo najviac, ako môžem a je v mojich vedomostiach.
Teraz som Nový jeden člen, ale každý deň som tu a čítam všetky nové príspevky.. Mám trvalý telegram newsletter z bogate tiež😁

None

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Dúfam, že budem mať možnosť dostať sa k nemu

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
81
Dobrý deň, pane, chcel by som požiadať o prístup do sekcie rc

JustFuckMyShitUpFam

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Ahoj! Po dlhšej odmlke som sa rozhodol sem opäť nahliadnuť! Som úprimne zvedavý, či je možné získať prístup do fóra RC? Dva roky som k nemu nemal prístup, ale teraz som v štádiu, keď môžem pomôcť/dávať, nielen brať :)

Dúfam, že to bolo pochopené lol. Samozrejme nič nelegálne. Ak by niekto mohol PM o tom, že by to bolo veľmi ocenené! Mohlo by to byť pekné nielen pre používateľov tu, ale aj pre kvalitu fóra vo všeobecnosti. :) Vďaka!