Question Koľko by ľudia zaplatili za gram pseudoefedrínu?

sideofpills

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Koľko by boli ľudia ochotní zaplatiť za gram pseudoefedrínu získaného z tabletiek? V budúcnosti tu plánujem predávať, keď sa naučím niečo o chémii.

The Alchemist

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
26
A čo gramatika? 0,30-1,00 CAD, možno. Keby ste ich mali tisíc. A keby ste boli dôveryhodný predajca. A keby ste ma presvedčili, že táto cesta je lepšia ako cesta Borohyridu.

Constantylious777

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
129
Deals
145
Viem, že Číňania predávajú veľa lacného efedrínu. Majú najnižšie výrobné náklady, pretože elektrina je tam celosvetovo najlacnejšia, a tiež faktory ako otroctvo atď.

The Alchemist

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
26
Čína tajne obsadila moju krajinu a urobila z nej základňu pre tajnú syntézu. Skutočne sme vstúpili do ďalšieho zlatého veku. Zaujímalo by ma, či máte niekde miestne sklady, alebo dodávate výhradne z Európy?

Constantylious777

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
129
Deals
145
Čo máte na mysli, pretože nerozumiem

The Alchemist

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
26
Ospravedlňujem sa. mal som na mysli len to, že mnohé čínske spoločnosti zriadili domáce obchody s činidlami pre zakázané látky. Zaujímalo by ma, či máte sklady v rôznych krajinách pre domáce zásielky, alebo ide len o medzinárodné zásielky? Som z Kanady, ak to niečo objasňuje.

New deal
Reaction score
1
Máme sklad v Kanade, aktuálne dorazili pripravené skladové zásoby PMK 28578-16-7 NaBH4 16940-66-2, aké produkty chcete v súčasnosti?

Constantylious777

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
129
Deals
145
Dodávame len z Poľska - mať veľký sklad nie je dobré, pretože sa dá ľahko sledovať a balíky vystopovať -> hlúpi dodávatelia majú uskladnené veľké sračky a je ľahké ich lokalizovať

Constantylious777

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
129
Deals
145
Naše balíky nie sú podozrivé, pretože vieme, čo a ako kontrolujú. Pred rokmi sme boli spoločnosťou NL, ale prestali sme tam pracovať kvôli tomu, že poštovné NL sa kontroluje 5x viac ako odtiaľto. Poľsko je veľmi dobré - viem to z vlastnej skúsenosti.

New deal
Reaction score
1
bez urážky človeče, ale čo znamená, že budem predávať sudo, keď sa budem učiť bout chémiu, wow, vyzeráš ako ja, keď som robil kuchára v kresle v podzemnom úli alebo v rokoch wetdreams/zonez.
po prvé, ako by si zbieral prekurzory? ak si v EÚ, tak to vieš ako ja, keďže okrem Čiech a nejakej thajskej komunity, ktorá používa a predáva shaboo a ružové tablety yaba, neexistuje žiadne väčšie obchodovanie s d-methom len pre thajcov.
aj rc scéna tu v eú bola obrovská a im nehovorím v súčasnosti, ale od vzniku uk scény, zákazu uk a vtedy bola scéna nejasnejšia, myslím tým, že ma skoro zabili z bromodragonfly, ktorý som v tom čase používal na obchod s novinkami, pretože pred zákazom číny tu v eú boli internetové obchody z poľska a emailoví predajcovia ako till.i.come, ktorí predávali pse extrahované z tabletiek, ale myslím tým, že sa nedá zarobiť na výrobe pse.
tiež si uvedomte, že väčšina metód, ktoré nájdete, už nie je použiteľná najmä v USA.
najlepšie sú biele 60 alebo 120 mg, osobne používam len 60 mg pse 2,5 cetirizín, z ktorého môžete vytiahnuť dobré kvasinky, alebo 120 s povidónom.
tiež nezabudnite, že písanie od legendárnych chlapcov, ktorí tu zdieľajú toto božie dielo, je vždy záverečný proces dlhej cesty plnej neúspešných pokusov a skúšok.
a tiež minimun pse, aby ste mali dobrého nováčika, je podľa mojich skúseností 8/10 gramov pse fb,

Arti3

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Môžem sa opýtať, ako sa extrahujú wite 120 (s povidon a pod. veľa sračiek vo vnútri). tu sa nazývajú klarínase..?