Už roky som mimo hry... chvíľu som viedol prevádzku, v ktorej som robil 250g dávky metódou Al/Hg. Vyrábal som mdp2p celú cestu od holenia kôry koreňa sasanky, kým som neobjavil glycidát PMK. BIG game changer lol. Každopádne som zistil, že sa opäť vraciam do akcie a našiel som dodávateľa PMK. Objednal som si od nich 2 kg oleja ( sedeli v mrazničke rok pri budovaní laboratória), vydestiloval som ich a boli veľmi žlté. každopádne som išiel dopredu, urobil som svoju reakciu al/hg a hľa, nedostal som ani gram... a berte do úvahy, že som túto reakciu prevádzkoval roky, poznám ju ako vlastnú dlaň... tak som si povedal, že kašlem na to, že hovno je zlé. Vyhodil som ho a kúpil som si pmk glycidát. Keď som kedysi destiloval svoj pmk olej, vždy som dostal biely vodný mdp2p, ktorý nikdy nezamrzol v mrazničke... stal sa veľmi hustým ako sirup, ale nikdy nezamrzol. Včera večer som práve dokončil destiláciu asi 1,2 l a strčil som ho do mrazničky a celý zmrzol na krásny super biely číry kryštál. Je to normálne? Nepamätám si, že by môj mdp2p zamrzol.
hľadám reakciu na použitie metylamín hcl a nemusím ho plynofikovať, a nabh4 trasu, aby som mohol škálovať na minimálne 1 kg naraz. nechcem sa už trápiť s malými 250 reakciami a neznášam rezanie toľkej fólie. má niekto dobré vlákno? videl som, že niekto zverejnil labtops starú nabh4 trasu, ale on plynofikuje.. chcem to len rozpustiť v metanole.. je na to iná metóda?
Ďakujem rodina Teším sa na túto novú stránku a vyberanie mozgov ľudí skúsenejších ako ja.
hľadám reakciu na použitie metylamín hcl a nemusím ho plynofikovať, a nabh4 trasu, aby som mohol škálovať na minimálne 1 kg naraz. nechcem sa už trápiť s malými 250 reakciami a neznášam rezanie toľkej fólie. má niekto dobré vlákno? videl som, že niekto zverejnil labtops starú nabh4 trasu, ale on plynofikuje.. chcem to len rozpustiť v metanole.. je na to iná metóda?
Ďakujem rodina Teším sa na túto novú stránku a vyberanie mozgov ľudí skúsenejších ako ja.