cokemuffin
🥷 RESIDENT 🥷
Takže postup by bol taký, že by sa ritalín hcl vložil do roztoku NaOH, získala by sa ritalínová voľná báza a tá by sa potom len vložila do ipa, aby sa získal izopropylfenidát? Predpokladám, že hcl by sa mal pridať po esterifikácii, aby sa OH z karboxylovej skupiny nenahradil Cl, ale nie som si tým stopercentne istý.
Dobrý deň, ospravedlňujem sa za dlhú odpoveď. Nevidel som vašu otázku.
Nie, eterifikácia nie je práca, ktorú opisujete. Musíte získať sodnú soľ kyseliny ritalínovej a potom získať ester s IPA v kyslom stave.
Nebude to fungovať tak, ako ste povedali =) Aký je dôvod týchto manipulácií? V skutočnosti si nie som istý, či bude reakcia úspešná. Navyše stratíte časť ritalínu.
Nie, eterifikácia nie je práca, ktorú opisujete. Musíte získať sodnú soľ kyseliny ritalínovej a potom získať ester s IPA v kyslom stave.
Nebude to fungovať tak, ako ste povedali =) Aký je dôvod týchto manipulácií? V skutočnosti si nie som istý, či bude reakcia úspešná. Navyše stratíte časť ritalínu.
↑View previous replies…
edogawaconan
Newbie
Hey.. where do they sell cyanide. I am looking for gold electric stripping but could not find any legit marketplace