- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Som rád, že vás môžem privítať. Takže, moja správa o syntéze mefedrónu. píšem bez nálady, pretože na konci syntézy bola urobená chyba. o tom sa dozviete na konci článku. a tak je všetko v poriadku.
Dostal som tester na 4 mmm.
Obsahoval metylamín, bk4, acetón, dichlórmetán a kyselinu.
A tak krok číslo jedna. Ten je jednoduchý.
Do našej banky (ja som mal 1 litrovú banku) nasypeme 100 gramov bk4.
Odmerajte približne 350 ml dcm
.
po úplnom rozpustení bk4 v dcm
Metylamín pridávame po častiach, aby teplota nestúpla nad normálnu hodnotu. Takže metylamín sa naleje, otvory sa zazátkujú a nainštaluje sa teplomer...
teplota začala stúpať od prvej minúty. skvelé!!!!
Potom vás čakajú tie najnudnejšie hodiny. V mojom prípade 2 hodiny a 30 minút. (A nezabudnite stále miešať a pozerať na teplomer.)
Po uplynutí správneho času vložte našu banku a počkajte na jasné oddelenie vrstiev.
a tak sú vrstvy oddelené, ako môžete vidieť na fotografii, prejdime k oplachovaniu.
Zabudol som urobiť fotografiu. No, je to kurva zložité. pridajte 100-150 ml destilovanej vody, dobre namočte. vrchnú vrstvu do likvidácie (v mojom prípade na vydanie) a tak ďalej, kým nezmizne zápach metylamínu. mne to trvalo 4 umytia.
To je to, čo sa má vyradiť. Pridala som trochu dichlórmetánu a poriadne vyšľahala a toto sme dostali.
Vezmite spodnú vrstvu a pošlite ju do hlavnej hmoty....
ale to je všetko, vážení, v tomto momente bola syntéza ukončená. takže buďte veľmi opatrní počas fázy okysľovania. vďaka za pozornosť všetkým.
ak vám tento článok pomohol, dajte mu prosím veľký like a komentár.
p.s
a tiež chcem vyjadriť svoju vďačnosť tvorcom fóra a jeho tímu. toto fórum má miesto v hornej časti prvej. jedinečná stránka. a som pripravený pomôcť vám v jeho rozvoji. a najmä si zaslúži pozornosť "C" a "U" chlapci ste v pohode. ďakujem za dôveru a možnosť dokázať sa, ale stalo sa to, čo sa stalo. moja vlastná chyba. ale učíte sa z chýb.
Dostal som tester na 4 mmm.
Obsahoval metylamín, bk4, acetón, dichlórmetán a kyselinu.
A tak krok číslo jedna. Ten je jednoduchý.
Do našej banky (ja som mal 1 litrovú banku) nasypeme 100 gramov bk4.
Odmerajte približne 350 ml dcm
.
po úplnom rozpustení bk4 v dcm
Metylamín pridávame po častiach, aby teplota nestúpla nad normálnu hodnotu. Takže metylamín sa naleje, otvory sa zazátkujú a nainštaluje sa teplomer...
teplota začala stúpať od prvej minúty. skvelé!!!!
Potom vás čakajú tie najnudnejšie hodiny. V mojom prípade 2 hodiny a 30 minút. (A nezabudnite stále miešať a pozerať na teplomer.)
Po uplynutí správneho času vložte našu banku a počkajte na jasné oddelenie vrstiev.
a tak sú vrstvy oddelené, ako môžete vidieť na fotografii, prejdime k oplachovaniu.
Zabudol som urobiť fotografiu. No, je to kurva zložité. pridajte 100-150 ml destilovanej vody, dobre namočte. vrchnú vrstvu do likvidácie (v mojom prípade na vydanie) a tak ďalej, kým nezmizne zápach metylamínu. mne to trvalo 4 umytia.
To je to, čo sa má vyradiť. Pridala som trochu dichlórmetánu a poriadne vyšľahala a toto sme dostali.
Vezmite spodnú vrstvu a pošlite ju do hlavnej hmoty....
krok okyslenia
Toho som sa bál zo všetkého najviac a poviem vám, že nie nadarmo. tu moja syntéza a prišiel na koniec. Kyselinu som lial veľmi pomaly a opatrne, zakaždým som skontroloval indikátor px. stlačil som... ok, znova som nalial kyselinu, ale už menej... znova som počkal, skontroloval indikátor a v určitom okamihu po ďalších pár kvapkách reakčná hmota dostala jantárovú farbu. Znovu som vzal indikátor, zmeral..... do prdele!!! peroxidoval!!!! asi na 0 alebo 1. suka!!!!.ale to je všetko, vážení, v tomto momente bola syntéza ukončená. takže buďte veľmi opatrní počas fázy okysľovania. vďaka za pozornosť všetkým.
ak vám tento článok pomohol, dajte mu prosím veľký like a komentár.
p.s
a tiež chcem vyjadriť svoju vďačnosť tvorcom fóra a jeho tímu. toto fórum má miesto v hornej časti prvej. jedinečná stránka. a som pripravený pomôcť vám v jeho rozvoji. a najmä si zaslúži pozornosť "C" a "U" chlapci ste v pohode. ďakujem za dôveru a možnosť dokázať sa, ale stalo sa to, čo sa stalo. moja vlastná chyba. ale učíte sa z chýb.
Attachments
Last edited: