- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Ahoj glitchy, som super záujem o disky čím lepšie bezpečnejšie a novšie tým viac spustené som k pochopeniu horšie ako jeden; kto stále pravidelne pozerá televíziu. Dajte mi pm nie som si istý, čo máte prístup k som veľmi naklonený k hxe alebo oxo pce kombinácie. A ja som tiež v nás. Študoval som chémiu, rastliny huby, pretože som mal 12, ya ja viem takmer každý jeden fn rastlín <~ moje meno I cnt riadiť svoje auto bez druhej ruky identifikovať každý strom Bush premýšľal o mojich apoc zbierky, čo mi pripomína, že musím ísť urobiť 10 míľu prechádzku pre hromadu sračiek. (Moje oči sa doslova pohybujú po riadkoch rastlín) a takto ma môžete vyloviť, ak by ste na mňa niekedy narazili. Kráčam a pozerám sa dolu a smerom k ďalšiemu radu rastlín. Takže môj záujem je prirodzený a veľmi agresívny. Thx a goodluck dúfam, že čoskoro dostanete správu.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 35
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"