Čo je to kurva? Myslím, že si sa stratil, kamarát. Univerzitná knižnica sa nachádza hneď vedľa. Choď si študovať tie svoje doktorandské sračky a buď kurva ticho. Nezabudni, že je to knižnica... V knižnici sa nerozpráva.
Nie, ale vážne, ak si múdrejší ako my všetci tu, prečo to neurobíš sám? Prečo si vôbec čítal tie príspevky, keď to dokážeš úplne sám?
Prezradím ti tajomstvo o chémii. V skutočnosti nejde ani tak o knihy, ktoré si prečítate, ako o praktické skúsenosti, ktoré získate v laboratóriu. To, že si prečítate o nejakom postupe, z vás ešte nerobí človeka schopného ho vykonať v reálnom prostredí. Popieram tieto kecy. Tajný chemik, ktorý si financuje vlastné laboratórium, môže poznať chémiu oveľa lepšie z jednoduchého dôvodu, že vykonal oveľa viac postupov, ktoré aktívne pomáhajú vedomostiam, ako študenti chémie, ktorí sotva vstúpia do skutočného laboratória (hovorím z vlastnej skúsenosti).
To, čo ma rozčuľuje, nie je to, že nadávate na zlý produkt, ale to, že nadávate ľuďom, že neštudovali chémiu. Viete, že chémia je prírodná veda. Chemikom sa môže stať každý, kto pochopí zákony a správne ich aplikuje v praxi.
Nepovedal som vašej matke, že nemôže mať deti, pretože nie je dosť inteligentná na to, aby to robila "správne".
Najlepšie na tom je, že ja ani nie som "odpadlík" ako jedinec založený na egu, ako by si to nazval ty, ale aj tak mi tvoja hra na hrdinu znie z nejakého dôvodu super arogantne...