- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Ok, torej je močnejši, vendar močnejši ne pomeni nujno boljši. Imate kakšno predstavo o učinkih v primerjavi s 5f?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Dobil sem nekaj povratnih informacij od strank, ki pravijo, da se bolje obnese
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- By talibanetis
po mojem mnenju je vsaj izdelava tekočine najboljša za 6cl, MDMB mi ni bil všeč - CHMINACA
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Izdelkov ne uporabljamo in ne vemo natančno, kako se različni izdelki počutijo, podobno kot ima ena vrsta krompirjevega čipsa različne okuse, nekaterim je všeč okus po žaru, drugim pa okus po paradižniku. Vedno obstajajo individualne razlike,Ne maram, ko me ljudje sprašujejo, kateri izdelek je najmočnejši, v resnici, če imate radi čips z okusom paradižnika, boste čutili, da vam katera koli druga posebnost čipsa ni všeč, v tem trenutku vam je všeč samo ta, prednosti in slabosti lahko analiziramo samo z vidika objektivnih podatkov, ne predstavljajo pa subjektivnih občutkov. Glede tega, kaj kupci potrebujejo, kateri izdelki so jim všeč, kakšen občutek imajo, je to njihova svoboda!
- Reaction score
- 102
Izdelava zelo razredčene tekočine je za najmočnejše noide najboljša za izdelavo običajne začimbe. Ne vem, kakšna je izkušnja razen zastrupitve, zato so do takrat drugi dejavniki nepomembni. Največ noidov, ki dajejo največ (prostih zemeljskih virov) po vrednosti C1 (če jih najdete na wikipediji), je MDMB-CHMINACA in HU-210. Prav tako je Horror House Fun za zaužitje čistega (samo mikro tad; da se prepričate, da ne bo downed, kot sem zlahka so). Noids je najbolj obilna kitajska proizvodnja, precej enostavno je uvoziti predhodnike in narediti napihnjeno fino začimbo, pripravljene praškaste narkoze pa je najlažje kupiti v razsutem stanju z ogromno stopnjo dobička. Če naredite sprej do močne, vendar nenevarne začimbe (s počasnimi dimljenji), imate ~50-krat večjo količino praška, ki jo lahko prodajate kot vrhunsko začimbo z malo predoziranja.