NAJLAŽJI NAČIN ZA PRETVORBO BMK V AMPH.

BMKOILEY123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ej, ljudje, eno vprašanje....

Že nekaj časa kupujem olje BMK iz Nizozemske, ki je zmešano 1:1 z izopropanolom in nato previdno obarjeno s koncentrirano žveplovo kislino do amfetamin sulfata.

Zdaj sem preizkusil olje bmk od drugega dobavitelja in ga poskušal pretvoriti v amfetamin sulfat, kot je opisano zgoraj. Zdaj po prihodu olja sem opazil, da so mi prodali dietil(fenilacetil)malonat (CAS- 20320-59-6) ... Ogledal sem si že vašo nit o tem, kako ga pretvoriti v bmk, žal pa nimam dovolj izkušenj in opreme, da bi ga pretvoril.

Zdaj pa moje vprašanje: katera številka CAS je prava, da iz olja dobim amfetamin?

Poznam jo po naslednjem navodilu:

zmešajte 1:1 z izopronalom in po kapljicah dodajte žveplovo kislino (96%+), dokler v raztopini ne nastane sulfat.

tako da ni težkih korakov in je enostaven za izvajanje za začetnika.

Pod oznako benzilmetil keton sem našel naslednjo številko CAS:

Identifikatorji:
Druga imena
benzilmetil keton; metil benzil keton; fenil-2-propanon

Številka CAS
103-79-7

Ali mi lahko kdo pomaga... za to bi mu bil zelo hvaležen!
Ali je to CAS, ki ga potrebujem za enostavno izdelavo amfetamina?

Opravičujem se za zelo slabo angleščino, sem Nemec. :)

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Oprostite, BMK (P2P) ste pretvorili v amfetamin z dodajanjem žveplove kisline? To ni mogoče. P2P je treba najprej podvreči reduktivni aminizaciji, da nastane amfetamin ali metamfetamin.

Ali želite reči, da ste kupili amfetamin v prosti prodaji? Kajti to je tisto, kar potrebujete, če želite amfetamin proizvesti s kisanjem.

Olje A. Čisti, nesoljeni amfetamin. Mislim, da je številka CAS 300-62-9. Toda z nakupom tega izdelka dejansko kupujete prepovedano drogo in ne predhodnega sestavnega dela.

Za pretvorbo BMK v amfetamin poiščite forum. Izplen je nekje v razponu 30 %, za to pa so potrebne nekatere kemijske spretnosti.

Last edited:

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
ali lahko navedete povezavo, kje ga lahko najdemo tukaj na forumu ?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33

Tukaj imate. toda zakaj bi se trudili z vsemi temi težavami in nizkim donosom, če lahko greste po poti fenil-dva-nitropropena? Začetek iz ketona je ugodnejši za metilamfetamin, menim.

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Ne vem, moj prijatelj . zelo težko je najti prave informacije tukaj na forumu
vsak pravi nekaj drugega

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Ne, tega ne počnemo. Če želite izdelati amfetamin, začnite s P2NP. Za sintezo si oglejte ... TA-DAAA... "Amfetamini" na tem forumu.
Če želite izdelati metamfetamin, začnite s P2P. Opis te sinteze boste našli v istem delu foruma.
Za kemične sinteze pa morate imeti ali pridobiti določeno stopnjo znanja kemije, sicer so opisi sintez težko razumljivi in obstaja veliko tveganje, da boste zajebali. Če želite pridobiti kemijsko znanje, se sami učite kemijo na spletu ali poiščite učitelja, ki vam bo pomagal pri pravilni uporabi tehnik. Veliko sreče.

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Začnem z izdelkom, ki sem ga kupil.
cas 5449-12-7
2-metil-3-feniloksiran-2-karboksilna kislina
in da, dragi Docx, tukaj so vsaj 4 različne metode za pretvorbo tega cas v P2P.
Nekatere so popolnoma napačne. uporabljajo se napačni izdelki.
Trikrat sem že naročil napačne izdelke, s katerimi ne morem več ničesar narediti. seveda, če ste strokovnjak za kemijo, je vse to zelo enostavno.
Mislim, da je narobe, da ljudje ne morejo spremeniti svojih izkušenj.
Zato je na forumu veliko napačnih informacij.
Edina stvar, ki jo lahko naredite, je, da vsakič ustvarite novo temo, ker je sicer skoraj nemogoče najti prave informacije
v obstoječi temi.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Ljudje lahko seveda delijo svoje izkušnje. To je odlična stvar. Sam nimam izkušenj s pretvorbo 2-metil-3-feniloksiran-2-karboksilne kisline v fenil-2-propanon, ob pogledu na molekule pa ni videti prav enostavno. Zato me zelo zanimajo vaše izkušnje pri tem!
Vendar se mi vse bolj zapleta. Mislil sem, da ste spraševali, kako iz BMK narediti amfetamin?

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Pozdravljeni, dragi DocX,

opravičujem se za pozen odgovor, do zdaj me ni bilo doma.
Želim dobiti olje s prosto bazo ( olje A ) iz praška BMK
razlog, zakaj želim to narediti iz prahu BMK, je ta, da ne potrebujem prepovedanih strupenih izdelkov, kot je živosrebrov nitrat.

Last edited:

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
No, pot do amfetamina (olje A je amfetaminska prosta baza) iz BMK je bila objavljena zgoraj.