- Reaction score
- 2
Ej, ljudje, eno vprašanje....
Že nekaj časa kupujem olje BMK iz Nizozemske, ki je zmešano 1:1 z izopropanolom in nato previdno obarjeno s koncentrirano žveplovo kislino do amfetamin sulfata.
Zdaj sem preizkusil olje bmk od drugega dobavitelja in ga poskušal pretvoriti v amfetamin sulfat, kot je opisano zgoraj. Zdaj po prihodu olja sem opazil, da so mi prodali dietil(fenilacetil)malonat (CAS- 20320-59-6) ... Ogledal sem si že vašo nit o tem, kako ga pretvoriti v bmk, žal pa nimam dovolj izkušenj in opreme, da bi ga pretvoril.
Zdaj pa moje vprašanje: katera številka CAS je prava, da iz olja dobim amfetamin?
Poznam jo po naslednjem navodilu:
zmešajte 1:1 z izopronalom in po kapljicah dodajte žveplovo kislino (96%+), dokler v raztopini ne nastane sulfat.
tako da ni težkih korakov in je enostaven za izvajanje za začetnika.
Pod oznako benzilmetil keton sem našel naslednjo številko CAS:
Identifikatorji:
Druga imena
benzilmetil keton; metil benzil keton; fenil-2-propanon
Številka CAS
103-79-7
Ali mi lahko kdo pomaga... za to bi mu bil zelo hvaležen!
Ali je to CAS, ki ga potrebujem za enostavno izdelavo amfetamina?
Opravičujem se za zelo slabo angleščino, sem Nemec.
Že nekaj časa kupujem olje BMK iz Nizozemske, ki je zmešano 1:1 z izopropanolom in nato previdno obarjeno s koncentrirano žveplovo kislino do amfetamin sulfata.
Zdaj sem preizkusil olje bmk od drugega dobavitelja in ga poskušal pretvoriti v amfetamin sulfat, kot je opisano zgoraj. Zdaj po prihodu olja sem opazil, da so mi prodali dietil(fenilacetil)malonat (CAS- 20320-59-6) ... Ogledal sem si že vašo nit o tem, kako ga pretvoriti v bmk, žal pa nimam dovolj izkušenj in opreme, da bi ga pretvoril.
Zdaj pa moje vprašanje: katera številka CAS je prava, da iz olja dobim amfetamin?
Poznam jo po naslednjem navodilu:
zmešajte 1:1 z izopronalom in po kapljicah dodajte žveplovo kislino (96%+), dokler v raztopini ne nastane sulfat.
tako da ni težkih korakov in je enostaven za izvajanje za začetnika.
Pod oznako benzilmetil keton sem našel naslednjo številko CAS:
Identifikatorji:
Druga imena
benzilmetil keton; metil benzil keton; fenil-2-propanon
Številka CAS
103-79-7
Ali mi lahko kdo pomaga... za to bi mu bil zelo hvaležen!
Ali je to CAS, ki ga potrebujem za enostavno izdelavo amfetamina?
Opravičujem se za zelo slabo angleščino, sem Nemec.