Že leta nisem v igri... nekaj časa sem vodil operacijo, v kateri sem po metodi Al/Hg izdeloval 250g serije. Izdeloval sem mdp2p vse od britja skorje korenine sass, dokler nisem odkril PMK glicidata. BIG game changer lol. Kakorkoli že, našel sem se, da sem se spet vrnil v akcijo in poiskal dobavitelja PMK. Naročil sem 2 kg olja od njih ( so sedeli v zamrzovalniku za yr, medtem ko gradi iz laboratorija) sem jih destiliral in so bili zelo rumeni. Kakorkoli že, šel naprej naredil moj al / hg reakcijo in nizko in glej, ni dobil niti ene stvari ne gram .. in upoštevajte, da sem vodil to reakcijo za let poznam ga kot hrbtni del moje roke .. tako sem rekel jebem to sranje šlo slabo. Zavrgel sem ga in kupil nekaj pmk glicidata. Ko sem destiliral svoje olje pmk, sem vedno dobil vodno belo lepo mdp2p, ki v zamrzovalniku ni nikoli zamrznil... postal je zelo gost kot sirup, vendar ni nikoli zamrznil. Včeraj zvečer sem končal destilacijo približno 1,2 l in ga vtaknil v zamrzovalnik in vse skupaj je zamrznilo v čudovite super bele čiste kristale. Ali je to NORMALNO? Ne spomnim se, da bi moj mdp2p zamrznil.
Prav tako sem prišel sem, to je lepa stran, pogrešam panj. iščem reakcijo za uporabo metilamin hcl in ga ne moram plini, in Nabh4 pot, tako da lahko obseg na najmanj 1 kg naenkrat. ne želim več ukvarjati z majhnimi 250 reakcijami in sovražim rezanje toliko folije. kdo ima dobro nit? videl sem, da je nekdo objavil labtops staro Nabh4 pot, vendar je plini.. želim ga samo raztopiti v metanolu.. ali obstaja drugačna metoda za to?
Hvala družina Veselim se te nove spletne strani in izbiranja možganov ljudi, ki so bolj izkušeni od mene.
Prav tako sem prišel sem, to je lepa stran, pogrešam panj. iščem reakcijo za uporabo metilamin hcl in ga ne moram plini, in Nabh4 pot, tako da lahko obseg na najmanj 1 kg naenkrat. ne želim več ukvarjati z majhnimi 250 reakcijami in sovražim rezanje toliko folije. kdo ima dobro nit? videl sem, da je nekdo objavil labtops staro Nabh4 pot, vendar je plini.. želim ga samo raztopiti v metanolu.. ali obstaja drugačna metoda za to?
Hvala družina Veselim se te nove spletne strani in izbiranja možganov ljudi, ki so bolj izkušeni od mene.