Moja prva sinteza mefedrona na DCM. + fotografije.

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Z veseljem vas pozdravljam. Torej, moje poročilo o sintezi mefedrona. pišem brez razpoloženja, ker je bila na koncu sinteze storjena napaka. o tem boste izvedeli na koncu članka. in tako je vse v najlepšem redu.

Dobil sem tester za 4mmms.

Vseboval je metilamin, bk4, aceton, diklorometan in kislino.

QJMP9cpQYy
NtKEObzhq3
GQtITzeyFw
HYOnbdRl0W

Prvi korak. To je enostavno.
V bučko (imel sem 1-litrsko bučko) nalijemo 100 gramov bk4.

1XT7pQlMok

odmerimo približno 350 ml dcm

.
TmJq06RugI

ko se bk4 popolnoma raztopi v dcm

FEKvQae9OM

Metilamin dodajamo po delih, da se temperatura ne dvigne nad normalno. Metilamin torej nalijemo, zamašimo luknje in namestimo termometer...
JwCtWAh5Gs
TcYAx8yR63

temperatura se je začela dvigovati že v prvi minuti. super!!!!
Potem vas čakajo najbolj dolgočasne ure. V mojem primeru 2 uri in 30 minut (in ne pozabite mešati in gledati na termometer.)

ko preteče pravi čas, postavite našo bučko in počakajte, da se plasti jasno ločijo.

MDB3qlZkNf
WbAnusvJ3N

in tako so plasti ločene, kot lahko vidite na fotografiji, preidimo na izpiranje.

Pozabil sem narediti fotografijo. No, to je jebeno zapleteno. dodajte 100-150 ml destilirane vode, dobro namočite. zgornjo plast v odstranjevanje (v mojem primeru za izločanje) in tako naprej, dokler vonj po metilaminu ne izgine. potreboval sem 4 pranja.

To je tisto, kar naj bi bilo treba zavreči. Dodala sem malo diklorometana in dobro razžvrkljala in to je tisto, kar smo dobili.
H7CqDBXFv8

vzemite spodnji sloj in ga pošljite v glavno maso....

korak za zakisanje

H9J4Uh6uSM

Tega sem se najbolj bala in ne bom vam povedala zaman. tu je moja sinteza in prišla do konca. Zelo počasi in previdno sem nalival kislo kislino, vsakič sem preveril indikator px. pritisnil... ok, spet sem nalil kislino, vendar že manj... spet sem čakal, preveril indikator in v nekem trenutku je po naslednjih nekaj kapljicah reakcijska masa postala jantarne barve. Ponovno vzamem indikator, izmerim..... oh shit!!! peroksidirano!!!! na približno 0 ali 1. suka!!!!.

7WSjkNcwph

ampak to je to, ljudje, na tej točki je sinteza končana. zato bodite zelo previdni v fazi kisanja. hvala vsem za pozornost.
če vam je bil ta članek v pomoč, mu dajte velik všeč in ga komentirajte.

p.s.

in želim tudi izraziti hvaležnost ustvarjalcem foruma in njegovi ekipi. ta forum ima mesto v vrhu prvih. edinstveno spletno mesto. in pripravljen sem vam pomagati pri njegovem razvoju. in še posebej zaslužijo pozornost "C" in "U" fantje ste super. hvala za zaupanje in priložnost, da se dokažejo, vendar se je zgodilo, kar se je zgodilo. moja krivda. vendar se učite iz napak.

Attachments

• CUJNswSEBj.jpg
    CUJNswSEBj.jpg
    287 KB · Views: 362
  • odn2lZvQAf.jpg
    odn2lZvQAf.jpg
    138.6 KB · Views: 327
  • LpYxUwV3QK.jpg
    LpYxUwV3QK.jpg
    263 KB · Views: 328
  • hFgryXLG3W.jpg
    hFgryXLG3W.jpg
    340.5 KB · Views: 316
  • Qasp2bzDrB.jpg
    Qasp2bzDrB.jpg
    244.7 KB · Views: 319
  • a3S7qZxwgL.jpg
    a3S7qZxwgL.jpg
    361.2 KB · Views: 366
  • tF0Jqnub4V.jpg
    tF0Jqnub4V.jpg
    354.9 KB · Views: 359
Last edited:

Mo0odi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Žal. Pozabil sem spremeniti črke v uredništvu v tvoje uporabniško ime

in tudi sam bi se rad zahvalil ustvarjalcem foruma in njegovi ekipi. ta forum ima mesto v vrhu prvih. edinstveno spletno mesto. in pripravljen sem ti pomagati pri njegovem razvoju. in še posebej si zaslužita pozornost @William Dampier in @Marvin "Popcorn" Sutton fantje ste super. hvala za zaupanje in priložnost, da se izkažete, ampak zgodilo se je, kar se je zgodilo. moja krivda. ampak iz napak se človek uči.

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Zmotil sem se, prijatelji. Mislim, da je živ. Minile so tri ure.

Attachments

• z27s3kIAqY.jpg
    z27s3kIAqY.jpg
    3.4 MB · Views: 416

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
187
Predvidevam, da je bil uporabljeni 2b4m zelo umazan

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Ne, moj prijatelj, bk4 je bil najčistejši. težava je bila v moji naglici in nepoznavanju nekaterih vidikov.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
187
vaš 2b4m rumene barve, to pomeni, da ima nečistoče in po vašem meph še vedno rumeno barvo

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Kakorkoli že, fantje, dobro sem začel, vendar se je na koncu pločevinka razbila. Tako je šla moja prva sinteza v nič.
Žal mi je. Toda napake se delajo in naslednjič bo bolje.

Reaction score
311
Dobro delo!
Veliko boljše, kot sem imel prvič:)
Ja, to se zgodi, kakšna neumnost pokvari sintezo.
To, kar ste pretirano zakisali, ni kritično. Vendar pa ste nekoliko kršili protokol sinteze. Seveda bi se to dalo popraviti. Toda kozarec se je zlomil....
Prepričan sem, da bo naslednjič delovalo. Glavna stvar je, da nam pišete in vprašate, mi pa vam bomo svetovali.

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
hvala. ja, moja naglica me je pripeljala do takšnega rezultata, se strinjam z vami. za naslednjič bom kupil dodatno opremo, in sicer magnetno mešalo, saj mešanje v rokah 2,5 ure ni najboljša stvar.

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
78
Za zakisljevanje:
Poskusite z ledeno hladnim HCI in kapalnim lijakom, vsaki 2 sekundi 1 kapljica, uporabite magnetno mešalo, da bo RM ves čas v gibanju, in ko se bo preveč segrel, lahko v IT dodate nekaj ledeno hladnega dcm.
Meni je to dobro delovalo.

NewSwiftie

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Kakšen je donos te metode?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
198
Zelo super prijatelj! Veseli me, da se vse odvija tako, kot je bilo mišljeno. Zelo kul je videti, da je prvi poskus uspešen, ( večinoma ;] ) in z majhnim pritiskom gospe sreče. Kako pogosto se zgodi, da je pri prvi sintezi uspešen že dobro podkovan kemik, kaj šele nekdo manj izkušen? Napake so lahko dobra stvar, če niso preveč drage. Vsaj odličen učitelj. Poskušajte biti čim bolj natančni in podrobni ter beležite svoje rezultate, sčasoma pa se bo tako povečalo vaše razumevanje in spretnost, da boste lahko postali najboljši, kot ste lahko. Dobro delo! Hvala!

EHRMANTRAUT

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
lepo je slišati, prijatelj. da, včasih nas napake spodbudijo, da delamo še bolje.