- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Z veseljem vas pozdravljam. Torej, moje poročilo o sintezi mefedrona. pišem brez razpoloženja, ker je bila na koncu sinteze storjena napaka. o tem boste izvedeli na koncu članka. in tako je vse v najlepšem redu.
Dobil sem tester za 4mmms.
Vseboval je metilamin, bk4, aceton, diklorometan in kislino.
Prvi korak. To je enostavno.
V bučko (imel sem 1-litrsko bučko) nalijemo 100 gramov bk4.
odmerimo približno 350 ml dcm
.
ko se bk4 popolnoma raztopi v dcm
Metilamin dodajamo po delih, da se temperatura ne dvigne nad normalno. Metilamin torej nalijemo, zamašimo luknje in namestimo termometer...
temperatura se je začela dvigovati že v prvi minuti. super!!!!
Potem vas čakajo najbolj dolgočasne ure. V mojem primeru 2 uri in 30 minut (in ne pozabite mešati in gledati na termometer.)
ko preteče pravi čas, postavite našo bučko in počakajte, da se plasti jasno ločijo.
in tako so plasti ločene, kot lahko vidite na fotografiji, preidimo na izpiranje.
Pozabil sem narediti fotografijo. No, to je jebeno zapleteno. dodajte 100-150 ml destilirane vode, dobro namočite. zgornjo plast v odstranjevanje (v mojem primeru za izločanje) in tako naprej, dokler vonj po metilaminu ne izgine. potreboval sem 4 pranja.
To je tisto, kar naj bi bilo treba zavreči. Dodala sem malo diklorometana in dobro razžvrkljala in to je tisto, kar smo dobili.
vzemite spodnji sloj in ga pošljite v glavno maso....
ampak to je to, ljudje, na tej točki je sinteza končana. zato bodite zelo previdni v fazi kisanja. hvala vsem za pozornost.
če vam je bil ta članek v pomoč, mu dajte velik všeč in ga komentirajte.
p.s.
in želim tudi izraziti hvaležnost ustvarjalcem foruma in njegovi ekipi. ta forum ima mesto v vrhu prvih. edinstveno spletno mesto. in pripravljen sem vam pomagati pri njegovem razvoju. in še posebej zaslužijo pozornost "C" in "U" fantje ste super. hvala za zaupanje in priložnost, da se dokažejo, vendar se je zgodilo, kar se je zgodilo. moja krivda. vendar se učite iz napak.
Dobil sem tester za 4mmms.
Vseboval je metilamin, bk4, aceton, diklorometan in kislino.
Prvi korak. To je enostavno.
V bučko (imel sem 1-litrsko bučko) nalijemo 100 gramov bk4.
odmerimo približno 350 ml dcm
.
ko se bk4 popolnoma raztopi v dcm
Metilamin dodajamo po delih, da se temperatura ne dvigne nad normalno. Metilamin torej nalijemo, zamašimo luknje in namestimo termometer...
temperatura se je začela dvigovati že v prvi minuti. super!!!!
Potem vas čakajo najbolj dolgočasne ure. V mojem primeru 2 uri in 30 minut (in ne pozabite mešati in gledati na termometer.)
ko preteče pravi čas, postavite našo bučko in počakajte, da se plasti jasno ločijo.
in tako so plasti ločene, kot lahko vidite na fotografiji, preidimo na izpiranje.
Pozabil sem narediti fotografijo. No, to je jebeno zapleteno. dodajte 100-150 ml destilirane vode, dobro namočite. zgornjo plast v odstranjevanje (v mojem primeru za izločanje) in tako naprej, dokler vonj po metilaminu ne izgine. potreboval sem 4 pranja.
To je tisto, kar naj bi bilo treba zavreči. Dodala sem malo diklorometana in dobro razžvrkljala in to je tisto, kar smo dobili.
vzemite spodnji sloj in ga pošljite v glavno maso....
korak za zakisanje
Tega sem se najbolj bala in ne bom vam povedala zaman. tu je moja sinteza in prišla do konca. Zelo počasi in previdno sem nalival kislo kislino, vsakič sem preveril indikator px. pritisnil... ok, spet sem nalil kislino, vendar že manj... spet sem čakal, preveril indikator in v nekem trenutku je po naslednjih nekaj kapljicah reakcijska masa postala jantarne barve. Ponovno vzamem indikator, izmerim..... oh shit!!! peroksidirano!!!! na približno 0 ali 1. suka!!!!.ampak to je to, ljudje, na tej točki je sinteza končana. zato bodite zelo previdni v fazi kisanja. hvala vsem za pozornost.
če vam je bil ta članek v pomoč, mu dajte velik všeč in ga komentirajte.
p.s.
in želim tudi izraziti hvaležnost ustvarjalcem foruma in njegovi ekipi. ta forum ima mesto v vrhu prvih. edinstveno spletno mesto. in pripravljen sem vam pomagati pri njegovem razvoju. in še posebej zaslužijo pozornost "C" in "U" fantje ste super. hvala za zaupanje in priložnost, da se dokažejo, vendar se je zgodilo, kar se je zgodilo. moja krivda. vendar se učite iz napak.
Attachments
Last edited: