- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Pozdravljeni glitchy, super me zanima disos boljša varnejša in novejša bolj sem se začela k razumevanju slabše kot ena; ki še vedno redno gleda tv. Daj mi pm nisem prepričan, kaj imate dostop do sem zelo nagnjen k hxe ali okso pce combos. In jaz sem tudi v nas. Študiral sem kemijo, rastline glive, ker sem bil 12, ya jaz vem skoraj vsak fn rastlin <~ moje ime sem cnt voziti svoj avto, ne da bi iz druge roke prepoznal vsako drevo grm razmišljanje o mojih zbirkah apoc, kar me spominja, da moram iti narediti 10 miljo hoje za kup sranja. (Moje oči se dobesedno premikajo skozi linije rastlin) in tako me lahko ulovite, če u kdaj naletite na mene. Hodim in gledam navzdol in proti naslednji vrsti rastlin. Torej je moje zanimanje naravno in zelo agresivno. Thx in goodluck upam, da kmalu prejmete sporočilo.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 35
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"