• Witamy w polskiej części forum. Pamiętaj, że publikowanie kontaktów (Jabber, Telegram, Signal itp.) będzie skutkować permanentnym banem! Jeśli zdecydujesz się kupić lub sprzedać coś bez użycia konta escrow i stracisz pieniądze, nie będziemy w stanie Ci pomóc.

Mephedrone Purity test

Isthathim

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
1
Hey guys. Is that anyone that can recommend me some cheap and solid 4mmc purity test that I can buy in Poland or order somewhere. Time is important thing for me so I can’t allow my self to wait long for delivery.

Isthathim

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
1
Zamawiane z Holandii od wedle strony “zaufanego sprzedawcy”. Kwestia tego że jak przy poprzednich transakcjach nie miałem żadnych wątpliwości teraz produkt w ogóle nie pachnie tak jak poprzednie, dodatkowo wygląd też nie jest taki jak powinien w przypadku tej substancji

Isthathim

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
1
LZfIjVwAUC
tak się to prezentuje na zdjęciu

Isthathim

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
1
Też o czym warto wspomnieć. Jeżeli chodzi o moją „karierę sportową” związaną z substancjami oprócz wiedzy czytanej, miałem okazję próbować wystarczająco dużo substancji aby być w stanie wskazywać różnice między 4mmc, meta czy też nawet pochodnymi w postaci cmc. Jednakże 4mmc (bądź też substancje pochodne albo to co w niektórych przypadkach wydawało się nimi być) było produktem przeze mnie preferowanym zawsze. Jeśli chodzi o ilości można je rozważać w kategoriach nienależących do małych, czy jest się czym chwalić czy czego wstydzić to już kwestia indywidualna. Produkt który otrzymałem nawet w ułamku nie jest zbliżony zapachem który jest charakterystyczny przy 4mmc, dodatkowo jeśli chodzi o działanie nie jest to typowo euforyczni-pobudzające działanie również będące typowe, nawet biorąc pod uwagę różne procesy produkcji byłbym zdziwiony gdyby faktycznie było to, to co zamówiłem. Jestem daleki od wyciągania zbyt szybko pochopnych wniosków natomiast wątpliwości też mam. Produkt zdaje się przypominać mete patrząc na działanie, wygląd czy zapach a raczej jego brak. Dlatego też zależy mi na jakkolwiek możliwej weryfikacji przed rzucaniem oskarżeń

Isthathim

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
1
Zastaniam się na ile rację było jeśli nie testy czystości które są dosyć problematyczna sprawa zdałaby egzamin na test badający ciało na wykrycie substancji. Jakkolwiek irracjonalnie nie brzmiałby ten pomysł, dałby jednak odpowiedź