- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Tamam, daha güçlü ama daha güçlü olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. 5f ile karşılaştırıldığında etkileri hakkında bir fikriniz var mı?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Daha iyi performans gösterdiğini söyleyen müşterilerden bazı geri bildirimler aldım
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Ürünleri kullanmıyoruz ve çeşitli ürünlerin nasıl hissettirdiğini tam olarak bilmiyoruz, tıpkı bir tür patates cipsinin farklı tatlara sahip olması gibi, bazı insanlar barbekü aromasını, bazıları ise domates aromasını sever. Her zaman bireysel farklılıklar vardır,İnsanların bana en güçlü ürünün ne olduğunu sormasından hoşlanmıyorum, aslında domates aromalı cipsleri seviyorsanız, diğer özel cipslerin beğeninize göre olmadığını hissedeceksiniz, şu anda sadece bunu seviyorsunuz, güçlü ve zayıf yönleri yalnızca nesnel veriler açısından analiz edebiliriz, öznel duyguları temsil etmez. Müşterilerin hangi ürüne ihtiyaç duyduğu, hangi hissi sevdiği ise onların özgürlüğüdür!
- Reaction score
- 102
Çok seyreltilmiş bir sıvı yapmak, en güçlü noidlerin normal baharat yapması için en iyisidir. Sarhoşluk dışındaki deneyimin nasıl olduğunu bilmiyorum, bu yüzden o zamana kadar diğer faktörler önemsizdir. C1 değerine göre (wikipedia'da bulunursa) en çok geri dönüş sağlayan noidler (yedek dünya kaynakları) MDMB-CHMINACA & HU-210'dır. Aynı zamanda saf olarak yutmak için bir Korku Evi Eğlencesidir (sadece mikro bir miktar; kolayca olduğum gibi aşağı inmediğimden emin olmak için). Noids en bol Çin üretimidir, öncülleri ithal etmek ve şişirilmiş ince bir baharat yapmak oldukça kolaydır ve hazır toz narkları büyük kar marjı ile toplu olarak satın almak en kolay olanıdır. Güçlü ama tehlikesiz bir baharat için sprey yaparsanız (yavaş duman pufları ile), birkaç aşırı doz ile en iyi baharat gibi satmak için toz miktarının ~ 50 katına sahip olursunuz.