Bu yazı çöp.öncelikle formamid ile sıcaklık çok düşük 140-150 amonyum format kullanıyorsanız doğru geliyor ama doğru hatırlıyorsam formamid daha yüksek sıcaklığa ihtiyaç duyar ve ikincisi N-Formilamfetamin sıvı değil katı kütledir ve neden reaksiyon karışımından çıkarmaya çalışıyorsunuz tamamen işe yaramaz adım sadece veriminize zarar verir üçüncü hidroliziniz yanlış 11l hcl kullanıyorsunuz bu delilik 11 kilo N-Formilamfetamin olsa bile miktar 2,5 litre hcl'ye yakın olurdu 11l değil 1:1: 1 molar kütleye göre, hacme göre değil.neden her şeyi bu kadar karmaşık hale getiriyorsunuz Leuckart basit bir reflü hidrolizidir ve sonra bazikleştirilir ve sonra buharla damıtılır hepsi aynı kapta, böylece ekstraksiyon veya çözücü gerekmez bu reaksiyonu hiç yaptığınızdan şüpheliyim ve eğer varsa, dediğiniz gibi yaparsanız veriminiz sıfıra yakındır. tamam herkese mutlu noeller uyuyacağım cehennem gibi sarhoşum
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Ammoina format ile 140 150'de bir leuckart çalıştırırsanız, yine de sadece formamide parçalanacaktır.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Kesinlikle katılıyorum. Bazı Rus kimyagerler Leuckart'ı düşük sıcaklıkta bile amonyum format ile yapıyorlar.
Ben amonyum format ile 140-150 C yapıyorum. Formamid ile sıcaklık 155-165 C civarında. Format formamide frenlese bile, bu iki reaktif ile farklı sıcaklık ve mekanizma var.
Ben amonyum format ile 140-150 C yapıyorum. Formamid ile sıcaklık 155-165 C civarında. Format formamide frenlese bile, bu iki reaktif ile farklı sıcaklık ve mekanizma var.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formilamfetamin hafif sarı yağlı bir sıvıdır
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
N-formilamfetaminin açık sarı bir yağ olduğunu söyleyen bir bilgiye sahibim.
Leuckart'ımın 4-5 denemede neden başarısız olduğunu bilmiyorum. Ve benim formil aminim koyu kahverengi,
Saf suyla yıkasam bile içinde küçük parçacıklar olan neredeyse siyah yağ. Reaksiyon kütlemi falan mı yakıyorum? Berrak sarı P2P'yi amonyum format ile önce 100 C'ye (1-2 saat) kadar ısıtıyorum, reaksiyon karışımından suyu çıkarmak için kondansatörün içinde ılık su var. Sonra sıcaklığı yavaş yavaş 140-160 C'ye (16 saat) yükseltiyorum ve kondansatörümün içinde çok soğuk su var. Birisi bana burada neyin yanlış olduğunu söyleyebilir mi? 5 molar eşdeğer format kullanıyorum. Şimdi altıncı denememi de ilk kez çok berrak sarı yağa işlenmiş kendi yaptığım P2P ile yaptım. Hidrolizi şimdi KOH/etanol/su-çözelti karışımı ile yaptım (2 saat). Şimdi iyi miktarda yüzen yağ elde ettim ve ksilene ekstrakte ettim (3 kez). Birçok kez saf su ile yıkadım. Şimdi ksilenin içinde. Eğer bunda da bir sorun çıkarsa, formil türevim yine neredeyse siyah mı oldu? Yakayım mı yoksa... ne yapayım?
Eğer biri bana yardım edebilirse, gerçekten çok mutlu olurum ve minnettar kalırım! Barış!
Leuckart'ımın 4-5 denemede neden başarısız olduğunu bilmiyorum. Ve benim formil aminim koyu kahverengi,
Saf suyla yıkasam bile içinde küçük parçacıklar olan neredeyse siyah yağ. Reaksiyon kütlemi falan mı yakıyorum? Berrak sarı P2P'yi amonyum format ile önce 100 C'ye (1-2 saat) kadar ısıtıyorum, reaksiyon karışımından suyu çıkarmak için kondansatörün içinde ılık su var. Sonra sıcaklığı yavaş yavaş 140-160 C'ye (16 saat) yükseltiyorum ve kondansatörümün içinde çok soğuk su var. Birisi bana burada neyin yanlış olduğunu söyleyebilir mi? 5 molar eşdeğer format kullanıyorum. Şimdi altıncı denememi de ilk kez çok berrak sarı yağa işlenmiş kendi yaptığım P2P ile yaptım. Hidrolizi şimdi KOH/etanol/su-çözelti karışımı ile yaptım (2 saat). Şimdi iyi miktarda yüzen yağ elde ettim ve ksilene ekstrakte ettim (3 kez). Birçok kez saf su ile yıkadım. Şimdi ksilenin içinde. Eğer bunda da bir sorun çıkarsa, formil türevim yine neredeyse siyah mı oldu? Yakayım mı yoksa... ne yapayım?
Eğer biri bana yardım edebilirse, gerçekten çok mutlu olurum ve minnettar kalırım! Barış!
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89