kristalleşme

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Merhaba, ben bu forumda yeni bir kullanıcıyım ve biraz yardım istemek istiyorum
psuedefedrin, oksidan olarak kmno4 ve çözücü olarak su kullanarak methcathinone yaptım, hcl ile ph seviyesini 5.5'e düşürdüm, yaklaşık 700 ml toplam kütle elde ettim (evet her şeyi filtreledim ve 700 ml berrak sıvı methcathinone elde ettiğimi kastediyorum).
Her şeyi pyrex kaba koydum, ocağı 60-70 santigrat derecede açtım ve tüm suyu buharlaştırdım, yaklaşık 10 ml kalın yapışkan (beyaz / sarımsı renk) kaldı.
Birisi bana yardım edebilir mi ve bunu hcl formuna nasıl kristalize edeceğimi söyleyebilir mi?
Bir yerde hata mı yaptım? Eğer öyleyse lütfen bana söyleyebilir misiniz?

Her türlü yardım için teşekkürler

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
aseton flaşini denemeli̇si̇ni̇z
yani, kalın yapışkanın üzerine soğuk aseton dökün (eğer çok geç değilse) ve kristaller çözeltiden çökmelidir
Eğer sentez en başından beri berbat olmasaydı
forumdaki kristalizasyon eğitimlerini okumalısınız (örneğin mephedrone kristalizasyonu)
VEYA
çözeltiyi yavaşça buharlaşmaya bırakın
Bize nasıl gittiğini anlat.
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/equipment/rextal.acidbase.html < iyi okumalar

Last edited:

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Yavaşça buharlaşmaya bıraktım ve bir tür macun kaldı, herhangi bir kristal oluşumu görmedim, macun bana amph'yi hatırlattı, ama farklı bir şekilde. Macun gittikçe daha kuru hale geldi, cam plakaya yaydım ve 60 derece fırında dikkatlice kuruttum, sürekli kontrol ederek, gerçekten kolayca kırılan beyaz / sarı kuru toz kaldı, insüflasyon yoluyla 100 mg aldım ve hızlı / biraz öforik hissettim. Görsel olarak parlak kristalleri görememem garip, ama ezdiğimde çatırtı duyuyorum, bu yüzden hcl formu olduğunu düşünüyorum (yanlış olabilir) Çok teşekkür ederim, soğuk aseton tekniğiyle ilgili tavsiyenizi çok takdir ediyorum ve yakında deneyeceğim (kristal elde etmenin çok daha hızlı bir yolu gibi görünüyor).

Bu arada elimdeki tozun methcathinone olduğunu düşünüyor musunuz? Burnumu neredeyse metamfetaminle aynı şekilde acıtıyor.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Eğer erowid sentezini kullandıysanız ve her şey yolunda gittiyse, o zaman evet, bu methcat
Şimdiye kadar etkilerini hissetmiş olmalısın.
Sahteyi nasıl çıkardınız?

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Beyaz pse tabletlerini 150 ml damıtılmış su ile dolu bir kavanoza döktüm ve çözelti 70c'ye gelene kadar mikro dalga fırında ısıttım, ardından soğumasını bekledim, berrak içeriği çift kahve filtresinden ikinci kavanoza ayırdım ve işlemi ilk kavanozla 2 kez daha tekrarladım. Elimde yaklaşık 400-410 ml pse çözeltisi kaldı (kahve filtreleri nedeniyle 40-50 ml kayıp). Pseudo'yu kristalize etmeyi düşündüm, ancak diğer kavanozda seyreltilmiş kmno4 çözeltisi kullandığım için bir anlam göremedim.

8n398k20k280

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Kmno4 oksitleyiciyi ne ile değiştirebilirim?

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
adamım bu şeyler internette her yerde (hala - şaşırıyorum) > jones reaksiyonu soğutulmuş bir çözeltide, ancak bu başka birçok adım içerir, en iyi bahsiniz soğutulmuş bir kmno4 çözeltisi belki de hcl asidik bir çözeltide (bu konuda bana güvenmeyin> hcl istiyorsanız... )
eğer zevkiniz için kullanıyorsanız, sirke yardımcı olur... ama çok fazla permaya karşı tavsiye ederim (p/eph'nin yarısı)... sudo için sirke permasında 1:4 gibi daha fazla kullanın... yine, asetik tuz kararsızdır, ancak yağlı "bir şeye" kurutulabilir, daha fazla rekrist ve soğutma yardımcı olabilir - bilmiyorum, henüz denemedim, bu şeyi IV yapmayın lütfen
sudo/eph'i oldukça parlak bir biçimde elde ettikten sonra kuru aseton/alkiyi deneyin VE sonra reaksiyonda kullanın...
ve belki de 'uyanırsanız' (ben uyanmadım, nefret ediyorum), metamfetamin yaparsınız

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Sanırım Mno2 ama bu konuda bana güvenmeyin. *BELKİ* herhangi bir oksitleyici işe yarar, ancak farklı koşullarda,
H2O2 veya kloru denerdim ama kulağa kabataslak/kirli geliyorlar... Çeşitli web sitelerinden perma sipariş edebilirsiniz, ancak miktar ve gümrük konusunda dikkatli olun... Onlara sadece akvaryumumu temizlemek için kullandığımı söyledim, ancak eski gümrük adamları bu şeyleri anlayamazlar, eğer yaygın bir gümrük olayı değilse
Her zamanki gibi dikkatli olun.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Organik asitler ve betaketonların çok kararlı olmadığını okuduğum için recryst işlemini denemedim, ama evet: kuru bir formunu elde edebilirsiniz.
Hcl ve uzun kristaller ile bu kadar basit bir sentezin mümkün olmasını gerçekten isterdim... Şansımı tekrar deneyeceğim
İyi konu, iyi forum... üç kez gönderdiğim için özür dilerim, gönderileri nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
157
bkmdma kristalleri. Aseton-2ml/grm+H2O 1ml/grm toz başına

Attachments

• fCzVsHIqw7.jpg
    fCzVsHIqw7.jpg
    1.9 MB · Views: 178