• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Methamphetamine Ephedrine a pseudoephedrine

Methamphetamine

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Çek usulü fena değil ama yan ürünler, reaksiyona girmemiş köpekler ve düşük verim beni rahatsız ediyor. Ama her şey köpeklerin saflığına bağlı. Ama huş ağacı farklı bir kahve.

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Cus Birkaç kez sormaya çalıştım, ancak hiçbir zaman kesin bir cevap alamadım.....İbuprofeni Modafen'den nasıl ayıracağınızı ve PSE'yi nasıl çıkaracağınızı biliyor musunuz????
İnsanların yazdığı tüm olasılıklar sonunda başarısız oldu, bu yüzden doğrulanmış bir şeyiniz varsa
. TEŞEKKÜRLER

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Beyaz kristal toz veya renksiz kristaller. Suda pratik olarak çözünmez, asetonda, eterde, metanolde ve diklorometanda kolaylıkla çözünür. Alkali hidroksitlerin ve karbonatların seyreltik çözeltilerinde çözünür.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Serbest baz veya tuz pse olup olmadığını ayırmak için çok fazla varyasyonunuz var

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
PSE
Beyaz kristal toz veya renksiz kristaller. Suda ve %96 alkolde kolaylıkla çözünür ve diklorometanda az çözünür.

Yaklaşık 184 °C'de erir.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Ama ben olsam modafen işine fazla girmezdim. Gaak ve yeni dolgu maddeleriyle dolu olduklarından, düzgün bir şekilde çekmezseniz köpekten çekeceksiniz. Ve sonra reaksiyondan sonra ağlamak için gözler. Bu yüzden iyi şanslar ve başarılı bir çıkarma işleminden sonra bir yazı göndermeyi unutmayın .... Teşekkürler

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Bu durumda ne yapmalıyım..... efedrin sipariş etmek gerçekten istemiyorum..... yani sadece bitkilerden veya Polonya'dan ekstraksiyon mu?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Efedrin siparişi nereden paylaşabilir misiniz? Kulağa harika geliyor
Özel mesaj gönder

donart1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
:D bi̇r saticinin ortaya çikmasi i̇çi̇n burada bi̇r aşçinin doğmasi gereki̇r ta ki̇ ki̇mse cz/sk'de aşçilik yapmayana kadar yani̇ burada kali̇teli̇ bi̇r satici olmayacak

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
İyi aşçılar çok azdır, bunun yerine işi eline alıp yöneten ve tüm ipleri bir araya getiren iyi bir yöneticiye ihtiyaç vardır. Tedariki çözecek, bir yatırımcı bulacak ve sorunsuz çalışmasını sağlayacaktır. Bir anonim şirkette olması gereken budur. Patron yok, sadece şirkette bir hisse var. Bir şirketi yönetmek için gereken budur. Bu ilerici bir fikir. Loncalar yeni şeylere şüpheyle yaklaşır ama bence ilk kim kaparsa büyük ikramiyeyi o kazanır.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
İyi aşçılar çok azdır, bunun yerine işi eline alıp yöneten ve tüm ipleri bir araya getiren iyi bir yöneticiye ihtiyaç vardır. Tedariki çözecek, bir yatırımcı bulacak ve sorunsuz çalışmasını sağlayacaktır. İşte böyle bir anonim şirket olmalı. Patron yok, sadece şirkette bir hisse var. Bir şirketi yönetmek için gereken budur. Bu ilerici bir fikir. Loncalar yeni şeylere şüpheyle yaklaşır ama bence ilk kim kaparsa büyük ikramiyeyi o kazanır.

kalel.kalel

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Merhaba, Birch konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Yardıma ihtiyacınız olan şeyi vermeyin

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Sonunda gerçek yemek yapmakla ilgilenen ilk kişi taşaklı adamsın ve aynı zamanda beni memnun ettin. BB fore'deki sk/cz sahnemiz aptal çocuklarla dolu ......

View previous replies…

kalel.kalel

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
genel olarak... ne ve nasil... klasi̇k cs yöntemi̇nde yeterli̇yi̇m... ne ve nasil i̇le i̇lgi̇leni̇yorum

Burke

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Bu ilginç, iki gün önce bir adam buraya kaydoluyor ve siz hemen onun bir tanrı olduğunu düşünüyorsunuz çünkü huş ağacı ile ilgileniyor. :D Sana mesaj attığımda tek yaptığın hesabımın yeni olduğunu ve polis olduğumu düşündüğünü söylemekti. Üzgünüm ama senin gibi biri polisi hiç tanımaz.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Sanırım kime yardım edeceğim konusunda kendi fikrimi ve özgür irademi kullanabilirim. Sana neden siktir git dediğimi kendin de görebilirsin. İstediğin şeyde bir anlam göremedim. Ve onu tanrı olarak görmüyorum ama benim köpek tepkisi olarak gördüğüm şeylere girişecek cesareti var. Bu yüzden siz de cesur olun ve görüşüm için sizi eleştirmeyeceğim. En azından bir teşekkür yazman için sana yeterince yardımcı olduğumu düşünüyorum seni kaçık

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Onu kıçına gönderdiğimi ve yardım etmek istemediğimi düşünen var mı? Eğer öyleyse bir bağlantı lütfen.adam bana hız mysli sentezlemek istediğini yazıyor ama meth üzerinde sentez veya kullanım deneyimi yok ve hemen en sıkı sentezi sentezlemek istiyor ona başka ne yazabilirim

Attachments

• LrYB04eVEM.jpg
    LrYB04eVEM.jpg
    701.8 KB · Views: 205

kalel.kalel

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
:mad::mad:cop .... sizin için de aynı şeyi düşünebilirim... üstelik bunu daha yeni keşfettiğimi de aklımda tutuyorum... uzun yıllardır bulunduğum yerde internet yok:ROFLMAO: