- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Burada raporlama deneyimi. Fotoğraf yok, üzgünüm telefonumun kamerası bozuldu. Biraz sabırsızdım ve Glitchy'nin her şeyi yakalaması bir dakika sürdüğü için ilk başta gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu düşündüm ama bekledikten sonra ışık parladı. Çok deneyimli bir katinon kullanıcısıyım, hatta kendim de birkaç tane yaptım ama mephedrone'u deneme zevkine hiç erişmemiştim. Numunenin ABD'ye ulaşması yaklaşık 8 gün sürdü. Ulaştığında denemek zorunda kaldım. .22 g tarttım ve 1.5 ml suda erittim ve ilk seferinde iğne kullanmak yerine tıkamaya gittim. Tam olarak başlaması 15 dakika sürdü ama lanet olsun MDMA'ya çok benziyor ama daha iyi bir kelime olmadığı için biraz daha az empatik. Referans olarak 31 yaşındayım, 1.5 yıl boyunca ağır kullandıktan sonra yaklaşık 13 yıldır eroin, crack ve alabildiğim her şeye, özellikle de katinonlara tam bağımlılıktan kurtuldum. Şimdi ara sıra eğlenceli zamanlarla iyi gidiyorum. Bu, herhangi bir uyuşturucuyla yaşadığım en iyi deneyimlerden biriydi, bu yüzden çok şey söylüyor. Kız arkadaşım bunu yapmadı ama ne dediğimi anlıyorsanız o da gerçekten keyif aldı . Bu siteyi arkadaşlarımla paylaşacağım ve kendim de burada girişimlere devam edeceğim. Arkadaşım da biraz denedi ve çok etkilendi.