Yıllardır oyunun dışındayım... Bir süre Al/Hg yöntemini kullanarak 250 g'lık partiler yaptığım bir operasyon yürüttüm. PMK glisidatı keşfedene kadar sass kök kabuğunu tıraş ederek mdp2p yaptım. Büyük oyun değiştirici lol. Her neyse, kendimi tekrar harekete geçerken buldum ve bir PMK tedarikçisi buldum. Onlardan 2 kg yağ sipariş ettim (laboratuvarı inşa ederken bir yıl boyunca dondurucuda oturdular) Onları damıttım ve çok sarıydılar. her neyse, devam ettim al / hg reaksiyonumu yaptım ve düşük ve bak bir gram bile tek bir şey alamadım... ve bu reaksiyonu yıllarca yürüttüğümü aklınızda bulundurun, elimin arkası gibi biliyorum... bu yüzden siktir et dedim boklar kötü gitti. Attım ve biraz pmk glisidat aldım. Bu da beni soruma getiriyor. pmk yağımı damıttığımda her zaman derin dondurucuda asla donmayan su beyazı güzel mdp2p elde ettim... şurup gibi çok kalınlaştı ama asla donmadı. Dün gece yaklaşık 1.2 litre damıtmayı bitirdim ve dondurucuya koydum ve her şey güzel süper beyaz berrak kristal halinde dondu. Bu normal mi? Mdp2p'min donduğunu hatırlamıyorum.
Ayrıca buraya yeni giriyorum, bu güzel bir site, kovanı özledim. metilamin hcl kullanmak için bir reaksiyon arıyorum ve gazlamak zorunda değilim ve bir seferde en az 1 kg yapmak için ölçeklendirebileceğim bir nabh4 rotası. artık küçük 250 reaksiyonlarla uğraşmak istemiyorum ve o kadar folyo kesmekten nefret ediyorum. iyi bir ipliği olan var mı? birinin labtops eski nabh4 rotasını yayınladığını gördüm ama gazlıyor... sadece metanol içinde çözmek istiyorum... bunun için farklı bir yöntem var mı?
Teşekkürler Aile Bu Yeni Siteyi Ve Benden Daha Deneyimli İnsanların Beyinlerini Toplamayı Dört Gözle Bekliyor.
Ayrıca buraya yeni giriyorum, bu güzel bir site, kovanı özledim. metilamin hcl kullanmak için bir reaksiyon arıyorum ve gazlamak zorunda değilim ve bir seferde en az 1 kg yapmak için ölçeklendirebileceğim bir nabh4 rotası. artık küçük 250 reaksiyonlarla uğraşmak istemiyorum ve o kadar folyo kesmekten nefret ediyorum. iyi bir ipliği olan var mı? birinin labtops eski nabh4 rotasını yayınladığını gördüm ama gazlıyor... sadece metanol içinde çözmek istiyorum... bunun için farklı bir yöntem var mı?
Teşekkürler Aile Bu Yeni Siteyi Ve Benden Daha Deneyimli İnsanların Beyinlerini Toplamayı Dört Gözle Bekliyor.