Video yok ve Rhodium'da da yok.
Forum kaynaklarımızı kullanabilir misiniz lütfen? Video yok ama bunun gibi daha ayrıntılı makalelerimiz var. Ayrıca bu da var. Forum üyeleri için makale yazdım ama Arama'yı kullanamıyorsunuz... Acıtıyor.
Ben de tam olarak aynı şeyi merak ediyordum... ayrıca, bu boyuttaki kristallerin bir ev laboratuvarında üretilebileceğinden çok şüpheliyim ve eğer öyleyse... yönteminizi paylaşın... burada sadece bitmiş ürünün fotoğraflarını görebiliyorum,... lütfen yöntemi paylaşın
Ben de tam olarak aynı şeyi merak ediyordum... ayrıca, bu boyuttaki kristallerin bir ev laboratuvarında üretilebileceğinden çok şüpheliyim ve eğer öyleyse... yönteminizi paylaşın... burada sadece bitmiş ürünün fotoğraflarını görebiliyorum,... lütfen yöntemi paylaşın
Ya ne yaptığınızı bilmiyorsunuz ve sadece bir "tarifi" takip ediyorsunuz ya da insanların bir şeyleri anlamasını istemiyorsunuz, Kristaller hakkında soru sormaktan kaçınıyorsunuz ve bağlantı verdiğiniz gönderilerde enantiyomerlerden ve hatta onları ayırmaktan bahsedilmiyor. rasemik meth'in o büyüklükteki kristalleri bırakın, sadece saf d-meth'in yaptığı parçaları yapmasının hiçbir yolu yoktur ve büyümek için haftalar gerekir. Ve izomerleri ayırmaktan bahsetmediniz/ima etmediniz. Belki de sadece belki de bu gönderiyi "ürününüzü" sattığınız diğer gönderinize trafik sağlamak için yaptınız.
Pek kimyager sayılmam ama bu parçaların nispeten düşük bir sıcaklıkta parlama eğiliminde olup olmadığını merak ediyorum çünkü çok hızlı parladığı için iyi karşılanmayan benzer bir ürüne benziyorlar. Ayrıca siz Avrupa'dakiler peynir gibi yuvarlamayın, bu şekilde büyük parçalar elde edersiniz.
Sorun, izpropilbenzaminin varlığıdır. Normal bir fotoğrafta metamfetamin parçalarından ayırt edilemez ve pislik tacirleri tarafından iyi bir ürünü kesip taklit etmek için yaygın olarak kullanılır. Umarım burada karşılaştığımız şey bu değildir. Çünkü mükemmel derecede iyi ve profesyonel bir forumu saçma sapan yollarla pazarlamak için kullanmak gerçekten alçakça olurdu.
Fotoğraftaki ürünün bir örneğini saklıyorum.
Ürünlerimin sahte olduğunu iddia ediyorsanız, bana birkaç test makalesi gönderin. İstediğiniz testi geçip bu konuya video olarak ekleyeceğim. Adımın sahtekarlık ve sahtekarlıkla anılmasından hoşlanmıyorum. Burası profesyonel bir forum. Ve itibar önemlidir.
Bunun neyi kanıtlayacağını gerçekten göremiyorum. Kristalizasyon sürecinizin ayrıntılı ve resimli bir açıklamasını yapsaydınız daha güvenilir olurdu. Ama bu harika, Çin'den satın alırsanız genellikle bu boyutlarda gelen hazır izopropilbenzamin olduğunu inkar ediyorsunuz. Sizden şüphe etmek için gerçekten bir nedenim yok, bu yüzden harika iş!
Tahmin edersem, aseton buzuna bir metamfetamin, meth çözeltisi dökerek iyi bir kristal yaparsınız, o zaman kristal böyle güzel olur, üzgünüm, sadece bunun doğru olduğunu varsayıyorum.