- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Sizi ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Mefedron sentezi hakkındaki raporumu karamsarlığa kapılmadan yazıyorum çünkü sentezin sonunda bir hata yaptım. bunu makalenin sonunda öğreneceksiniz. ve böylece her şey yolunda.
4mmms için bir test cihazım var.
İçinde metilamin, bk4, aseton, diklorometan ve asit vardı.
Ve böylece, birinci adım. Bu çok kolay.
Şişemize 100 gram bk4 dökün (benim 1 litrelik şişem vardı).
yaklaşık 350 ml dcm ölçün
.
bk4 dcm içinde tamamen çözüldükten sonra
Sıcaklığın normalin üzerine çıkmaması için metilamini porsiyonlar halinde ekliyoruz. Yani, metilamin dökülür, delikler kapatılır ve bir termometre yerleştirilir...
ilk dakikadan itibaren sıcaklık yükselmeye başladı. harika!!!!
Sonra çok sıkıcı saatler sizi bekliyor. Benim durumumda 2 saat 30 dakika (karıştırmaya ve termometreye bakmaya devam etmeyi unutmayın).
Doğru süre geçtikten sonra şişemizi koyup katmanların net bir şekilde ayrılmasını bekleyin.
ve böylece fotoğrafta gördüğünüz gibi katmanlar ayrıldı, durulamaya geçelim.
Fotoğraf çekmeyi unutmuşum. Çok karışık. 100-150 ml damıtılmış su ekleyin, iyice ıslatın. üst katmanı çöpe atın (benim durumumda iade için) ve metilamin kokusu gidene kadar böyle devam edin. 4 yıkamamı aldı.
Hurdaya ayrılması gereken şey bu. Biraz diklorometan ekledim ve iyice çırptım ve elde ettiğimiz şey bu.
alt katmanı alır ve ana kütleye gönderir....
ama bu kadar millet, bu noktada sentez tamamlandı. bu yüzden asitlendirme aşamasında çok dikkatli olun. ilginiz için herkese teşekkürler.
eğer bu makale yardımcı olduysa, lütfen büyük bir beğeni ve yorum yapın.
p.s
ayrıca forumun yaratıcılarına ve ekibine şükranlarımı sunmak istiyorum. bu forumun ilklerin başında yeri var. eşsiz bir site. ve gelişiminde size yardımcı olmaya hazırım. ve özellikle "C" ve "U" beylerin ilgisini hak ediyorsunuz harikasınız. güven ve kendilerini kanıtlama fırsatı için teşekkür ederim, ama olan oldu. kendi hatam. ama hatalardan öğrenirsiniz.
4mmms için bir test cihazım var.
İçinde metilamin, bk4, aseton, diklorometan ve asit vardı.
Ve böylece, birinci adım. Bu çok kolay.
Şişemize 100 gram bk4 dökün (benim 1 litrelik şişem vardı).
yaklaşık 350 ml dcm ölçün
.
bk4 dcm içinde tamamen çözüldükten sonra
Sıcaklığın normalin üzerine çıkmaması için metilamini porsiyonlar halinde ekliyoruz. Yani, metilamin dökülür, delikler kapatılır ve bir termometre yerleştirilir...
ilk dakikadan itibaren sıcaklık yükselmeye başladı. harika!!!!
Sonra çok sıkıcı saatler sizi bekliyor. Benim durumumda 2 saat 30 dakika (karıştırmaya ve termometreye bakmaya devam etmeyi unutmayın).
Doğru süre geçtikten sonra şişemizi koyup katmanların net bir şekilde ayrılmasını bekleyin.
ve böylece fotoğrafta gördüğünüz gibi katmanlar ayrıldı, durulamaya geçelim.
Fotoğraf çekmeyi unutmuşum. Çok karışık. 100-150 ml damıtılmış su ekleyin, iyice ıslatın. üst katmanı çöpe atın (benim durumumda iade için) ve metilamin kokusu gidene kadar böyle devam edin. 4 yıkamamı aldı.
Hurdaya ayrılması gereken şey bu. Biraz diklorometan ekledim ve iyice çırptım ve elde ettiğimiz şey bu.
alt katmanı alır ve ana kütleye gönderir....
asitleştirme adımı
En çok bundan korkuyordum ve size boşuna söylemeyeceğim. işte sentezim ve sonuna geldim. Asidik asidi çok yavaş ve dikkatli bir şekilde döktüm, her seferinde indikatör px'i kontrol ettim. bastım... tamam, tekrar asit döktüm ama zaten daha az... tekrar bekledim, indikatörü kontrol ettim ve sonraki birkaç damla reaksiyon kütlesinden sonra bir noktada kehribar rengi oldu. İndikatörü tekrar aldım, ölçtüm..... oh kahretsin!!! peroksitlenmiş!!!! yaklaşık 0 veya 1. kaltak!!!!.ama bu kadar millet, bu noktada sentez tamamlandı. bu yüzden asitlendirme aşamasında çok dikkatli olun. ilginiz için herkese teşekkürler.
eğer bu makale yardımcı olduysa, lütfen büyük bir beğeni ve yorum yapın.
p.s
ayrıca forumun yaratıcılarına ve ekibine şükranlarımı sunmak istiyorum. bu forumun ilklerin başında yeri var. eşsiz bir site. ve gelişiminde size yardımcı olmaya hazırım. ve özellikle "C" ve "U" beylerin ilgisini hak ediyorsunuz harikasınız. güven ve kendilerini kanıtlama fırsatı için teşekkür ederim, ama olan oldu. kendi hatam. ama hatalardan öğrenirsiniz.
Attachments
Last edited: