MDPM uyarıcı . Sevkiyat nasıl yapıldı? Koli ile ilgili herhangi bir sorun yaşandı mı?
Gönderi, adresimin iyi basıldığı ve pulların iyi oturduğu etkili, daha küçük standart bir kabarcıklı plastik zarf içinde oldukça hızlı geldi. İçindeki MDPM torbası kağıda sarılmıştı. Mükemmeldi.
5 FOTOĞRAF
1. Paket içinde çanta değil ama: Paketin arka tarafı.
2. Paket içinde değil ama: Paketin içi.
3. İyi etiketlenmiş MDPM Çantasının 1,50 ölçeğimde fotoğrafı.
4. Çantanın arka tarafının ~1g MDPM'nin tam görüntüsü ile kötü fotoğrafı. (Işığı doğru ayarlamak zor).
5. Bir penny madeni paranın yanındaki son 0,17 maddemin kötü fotoğrafı.
İlk fotoğraflardan önce kuralları okumayı atlamışım ama şimdi zarfın arkasının ve içinin fotoğrafları boş. İlk başta kimin gönderdiğini bilmiyordum çünkü üst üste narkotikler aldım ve bu konuda hiçbir uyarı almadım (yine de benim hatam). Çanta stilinin kaynağını burada bir üye tarafından yapılan fotoğraf incelemesinde tespit ettim. Bu yüzden gerekli tüm fotoğrafları çekmeyi atlamışım.
Detaylı gezi raporu:
Taşlı tozu bir havanda ezerek başladım ve hiçbir etkisi olmayan birkaç ince çizgi çektim. Folie üzerinde sigara içmenin tadı kötüydü. Bu yüzden 0,6 rektal solüsyon yaptım. Sadece zayıf bir başlangıç oldu ve bitti (bir fiyasko). Geri kalan 0,17'yi, onu iyi içen hetero bir çift için sakladım ve onlara taze bir baş dönmesi coşkusu verdi. Benim yerime MDPM kullanmalıydılar. MDPM, daha önce de değersiz olarak denediğim iyi bilinen 3-FPM'ye yakın (benim için). MDMP o kadar zayıf bir uyarıcı ki, internette okuduğuma göre bazılarının hiçbir etkisi olmuyormuş.
Servis güvenliği 9 (ama kim gönderdi? İçine "BB" koyabilirsiniz)
Teslimat hızı 5 (yeterli, ücretsiz)
Ürünün kalitesi 10
Beklentileriniz ne kadar karşılandı? 0 üzgün sıfır. Kişiye özel etki. Ben bunun için uygun değilim.
EPİLOG
Bunu test etmek için uzun süre bekledim. İncelememin yayınlanması elbette çok uzun sürdü, üstesinden gelinmesi gereken kişisel sorunlar vardı, ancak şimdi fotoğraflar toz toplayarak yapıldı. İncelememi şimdi yaptım, eksik fotoğraflar hakkında hafif bir utançla durabilirim, ancak onu kaldıracak zamanım yok, o kadar utanıyorum ve ayrıca Glitchy tarafından hatırlatıldığında, hesaba katılmaması bir haftadan fazla sürdü. İşi halletmeniz ve biraz kibirli görünmeniz gerekirken aptallar çarkına kilitlenmeyin. Glitchy'ye uzun süre beklediği için bir şeyler telafi edeceğim (kendi kuralım). Olayların bu şekilde ele alınmasını mükemmele ulaşmak için uygun buluyorum:
İNCELEMEYİ YAPMAK İÇİN İPUÇLARI
Paketi aldığınızda, hemen Glichys'in inceleme beklentileri (kuralları) ile ilgili başlığını kontrol edin. İyi fotoğrafları olabildiğince hızlı yapın. Ücretsiz malların yorumcusu olduğunuzu unutmayın, böylece seyahatin yönlerini açıklayabilirsiniz. Gerekirse / mümkünse, başka birinin ikinci bir görüş vermesine de izin verin. İşe yaramaz MDPM'yi başkalarına test ettirdiğim için çok memnunum. Gerekli tüm noktaları doldurun ve estetik ve dilbilgisi açısından doğru görünmesini sağlayın. Kötü bir daktilo ve gramer bilgisine sahip olduğum için metinlerimi önce Gmail'de yazıyorum. Eğer sıkışık bir durumdaysanız, o zaman fotoğrafları ve biraz özensiz ve ince olsa bile iyi bir inceleme yapın, ancak yapılır ve sırtınızdan çıkar. Önemli olan inceleme çabanızın bütünlüğüdür ve eksiklikleri Glitchy ile özel olarak ele alabilir ve en iyisini yapabilirsiniz. Benim gibi bir yokuşa girerseniz ve zaman kaybederseniz asla bilemezsiniz. Bu güzel sitemizde talep edilen tüm örnek testleri gözden geçirin.