Синтез на амфетамин от P2NP чрез Al/Hg (видео)

Sasha89

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Може ли рецептата да се мащабира, например с 50 г P2NP: 60 г алуминиево фолио, 500 мл IPA 250 GAA. Или трябва да я изчислите специално за количеството от 50 g P2NP?

Може ли да се използва и 70-80% АА?

lazkalsai

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Мога ли да използвам живачен нитрат монохидрат или трябва да е безводен и може ли някой да ми обясни защо понякога някои реактиви трябва да са безводни и как това влияе на синтеза.

WillD

Expert
Reaction score
1,066
Реакцията протича в присъствието на вода, няма проблем в това

lazkalsai

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Благодаря за отговора

cyb3r0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Мога ли да пречистя амфетамин със студен ацетон? Какъв е правилният начин за промиването му?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Можете, но според мен е по-добре с IPA.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Здравейте на всички,

Просто съм в шок!
Изпратих крайния си продукт, който видяхте на снимките, в нарколаборатория и сега ми казаха, че има 0% амфетаминһттр://!!!!!
КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА? КАКЪВ ДРУГ ПРОДУКТ МОЖЕ ДА Е???
НЯКАКВА ИДЕЯ ЗА ТОВА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ?
Надявам се това да е грешка или нещо подобно, ще изпратя фрибазата и крайния продукт в лаборатория за анализ и ще ви информирам, но в момента съм напълно в шок.
Благодаря.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
431

Ако бях на ваше място, вероятно щях да изпратя за анализ и П2НП, с който сте започнали ...

Reaction score
316
Изпратете ни резултатите от вашите тестове, за да разберете какво се е случило. Какви реактиви са били използвани и в какви пропорции? Откъде сте закупили реактивите? На снимката изглежда като амфетамин, но може да е някой от неговите аналози.

Reaction score
316
Разлейте амфетамин с ацетон или IPA в фуния на Бюхнер или Шот под вакуум.

Reaction score
316
Това е един много прост и често срещан синтез. Възможно е да възникнат проблеми, но те са лесни за решаване. Пишете тук и ние ще ви помогнем.

cyb3r0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Сега, след като амфетаминът е изсушен и почистен с ацетон, каква е следващата стъпка, която трябва да направя, трябва ли да го сложа в хладилника или какво трябва да направя?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
744
След почистването прахът трябва да се изсуши добре от следи от разтворители, а след това да се опакова във вакуумен плик и да се прибере на тъмно и сухо място, може и в хладилник.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Здравейте, резултатът е 0% амфетамин, използвах всички реагенти, тъй като процесът показва, че тези реагенти са от фармацевтичен клас от професионални лабораторни доставчици за пропорцията го направих с половината от всички.
Вчера преправих процеса отново с един лекар химик и той ми каза, че крайната свободна база е смесена с IPA по тази причина е миризмата днес ще бъде изсушена и изпратена в лабораторията отново.
Относно резултата от лабораторията той ми каза, че може да има две възможни обяснения:
1- P2NP обича да полимеризира и може би молекулата е "удвоена" и поради тази причина в лабораторния тест не се "открива"
2- крайният продукт може да е самият реагирал p2np.
Ще актуализирам възможно най-скоро.
Благодаря.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Здравейте,

Тази лаборатория казва само дали е положителна или не в наркотиците и чистотата, не е подробен доклад за цялото съдържание. Благодаря.

cyb3r0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Киселината във видеото е с 6 степени на рН. Синтезът, който съм направил, надвишава това число с много, около 9 или 10 градуса. Какъв е правилният начин да намаля киселината, за да се върна към необходимата степен от 6 градуса рН, като знам, че съм начинаещ в тази област. Моля, обяснете стъпките по по-лесен начин, благодаря ви.